Tuesday, 19 February 2019

Kebaikan Vivix Kepada Warga Emas

Sempena Vivix tengah promosi,ramai juga yang bertanyakan harga promosi sebab mereka nak hadiahkan kepada mak ayah. Entri kali ni, kaknira nak kongsikan kebaikan vivix kepada warga emas.

11 Kebaikan Vivix Kepada Warga Emas

1. Mudah ditelan - Biasanya mak ayah tak suka nak telan pil bagai ni. Bagi mereka ia sangat leceh. Jadi,Vivix ni dalam bentuk cecair. Senang untuk mereka ambil setiap hari. Rekomen dos 5ml saja.

2. Vivix membantu mengurangkan risiko Alzhiemer (nyanyuk) - Ada kajian menunjukkan Resveratrol dalam vivix membantu mengurangkan risiko nyanyuk.

3. Vivix membantu sakit gout - Vivix mempunyai anti-oksidan yang tinggi dan anti-radang. Sekaligus ia bantu mengurangkan rasa sakit dan bengkak pada sendi akibat gout.

4. Vivix memberi tenaga - Bila umur makin bertambah,tahap tenaga dalam badan kita juga akan lemah. Polifenol dalam vivix membantu meningkatkan tahap tenaga dalam   badan. Maka, badan akan lebih sihat,berstamina dan cergas.

5. Vivix membantu mengurangkan masalah sendi dan lutut - Kebanyakan mak ayah akan alami masalah sakit sendi dan lutut. Jadi, kita boleh berikan mereka vivix agar kesakitan mereka dapat dikurangkan sekaligus dapat menambahbaik dalam kesihatan mereka. Bila masalah ni dapat dikurangkan,mereka nak solat dan buat kerja pun dah takda masalah.

6. Vivix bantu melancarkan peredaran darah dan mengelakkan strok - Vivix bantu merangsang sel dan saraf pesakit strok agar aktif dan mampu berfungsi semula.

7. Vivix bantu mengurangkan kadar gula dalam darah - Polifenol dalam vivix boleh meningkatkan sensitiviti insulin dan merangsang insulin dalam badan.

8. Membantu mengurangkan rasa ketagih kepada rokok - Sel lidah dan tunas rasa yang dah rosak akibat nikotin dalam rokok akan direpair oleh vivix. Efeksnya, rasa rokok akan jadi pahit.

9. Vivix membantu mengurangkan risiko sakit jantung - Polifenol dalam vivix mengawal tekanan darah yang lebih sihat dan mengurangkan keradangan pada salur darah yang boleh membawa kepada masalah jantung seperti jantung tersumbat.

10. Vivix membantu warga emas mendapatkan kulit lebih muda dan tegang.

11. Vivix membantu menstabilkan hormon dan sangat disyorkan untuk wanita yang menapous.

Berita baik! Jika anda beli starter set,anda dapat menjimatkan duit sebanyak 10%. Sila grab sekarang sementara harga promosi. Sah sehingga 28 feb 2019 sahaja!!


JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam 
  • Selamat
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan sejak lebih 50 tahun lalu dan kini masih teguh berpegang kepadanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

MENGAPA SAYA?
Saya ialah Kaknira merupakan pengedar Shaklee yang jujur,amanah dan mementingkan kesihatan anda. Hubungi kaknira supaya dapat bantu anda dan keluarga lebih sihat. Jadual pengambilan vitamin juga akan disediakan khas kepada anda dan keluarga. Konsultasi istimewa juga akan disediakan.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke Seluruh dunia samaada menggunakan khidmat Poslaju,Gdex,Citylink,Skynet dan lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat melalui akaun Maybank dan juga Cimb.

KAWASAN COD
Beris Kubor Besar, Sekitar Bachok, Jelawat, Gunong, Pengkalan Chepa, Kubang Kerian, Kota Bharu.

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat untuk menjadi pengedar shaklee dan menikmati bonus tunai dan lain-lain? Jom sertai team kami, #ThePrestigesGroup (TPG) yang mempunyai ahli aktif,kelas online percuma dengan masa yang fleksibal.

Jika berminat untuk pembelian atau pertanyaan boleh contact kaknira seperti detail di bawah.

0 comments: