Wednesday, 30 January 2019

PROMOSI VIVIX SEPANJANG BULAN FEB

Hai koranggggg! Sukacitanya kaknira nak share dengan korang promosi bulan februari best gilaaaa. Memang Shaklee ni saja je buat pengedar dan pengguna mereka meroyan. HAHAHAA.

Okay, sepanjang bulan 2 ni, sempena CNY ,ada promosi VIVIX. Paling best bila beli 2 botol Vivix korang layak dapat 1 angpau! Isk syiok sangattt! 

Bila bercakap pasal angpau ni,ofkos lah ada nilai kan? So, angpau ni bermula RM 30 hingga RM 475. Dapat hak RM 475 best kan?




Bukan dapat angpau je, malah korang akan banyak manfaat lain jika beli 2 botol vivix ni, antaranya,


  • Keahlian percuma (jimat RM 65)
  • Kos penghantaran percuma (jimat RM 10)
  • Cash back RM 38
  • 1 angpau (Berharga RM 30 hingga RM 475) 
  • papper bag comel gilaaa. 
Haa, kalau nak order sila bertindak cepat okay! Tekan saja gambar whatsapp kat blog ni. Terus masuk dalam kotak whatsapp kaknira.

hiks!

0 comments: