Sunday, 20 January 2019

Promosi Januari 2019 : Energizing Soy Protein (ESP)

Rasanya belum terlambat lagi untuk kaknira update promosi sepanjang bulan Januari ni. Masih sempat if korang nak order. Tinggal beberapa hari je lagi duit gaji nak masuk. Kannnnnnn? Kannnn? HAHAHAA.

Bulan ni kita ada promosi ESP, rata-rata semua customer dah kenal apa itu ESP. ESP ni merupakan antara top suplemen dalam produk Shaklee. Femes sangat dah!

1. BELI 2 TONG ESP diskaun 5% . Jika order yang ni, korang hanya bayar RM 306 saja berbanding bulan biasa harga RM 322.50.

2. BELI 6 TONG ESP akan dapat PERCUMA 1 TONG! Fuh, sila lah grab 6 tong ni. Dapat free 1. Untunggg sangatttt tauuu.

Bukan tu je, if beli 6 ada lagi benefit lain yang akan dapat. Antaranya, 
  • Bayar dengan harga RM 774 saja berbanding harga biasa RM 1128.75.
  • Percuma keahlian Shaklee bernilai RM 65.
  • Percuma pengeposan bernilai RM 10.
  • Layak dapat bonus tunai dalam RM 37.50

Untuk tahu lebih detail pasal ESP boleh klik sini 


Kaknira, Shaklee Independant Distributor

Pengedar Aktif Shaklee

012-9827229

Klik Sini ; whatsapp

0 comments: