Saturday, 26 January 2019

Cara Buat Bisnes Online Shaklee Tanpa Modal

Hai semua, dah berapa hari sebenarnya nak share dengan korang pasal entri kali ni. Tapi,makyong asyik bertangguh saja. Heeeee. 

Tahun 2019 adalah tahun terbaik untuk korang bermula. Mungkin ada yang sudah lama mengintai peluang bisnes yang ada dan mesra gitu contohnya hanya melalui online serta dari rumah saja. 


Kenapa perlu buat bisnes shaklee? Saya akan tunjukkan cara yang sangat mudah untuk memulakan bisnes ni tanpa menggunakan modal ribu riban yang boleh menjerat leher.

1. Tanpa Modal
Betul ke tanpa modal seperti yang dicanangkan oleh Pengedar Shaklee tu? BETUL, anda hanya perlu membayar yuran keahlian saja sebanyak RM 65 dan kos penghantaran RM 10. Anda akan dapat kit Shaklee ni.


2. Boleh terus bermula berniaga
Selepas urusan pendaftaran keahlian anda terus boleh bermula berniaga. Saya akan tunjukkan jalan dan beri bimbingan kepada anda.

3. Bimbingan diberi 
Jangan risau bila anda mendaftarkan diri di bawah Team saya. Saya secara peribadinya akan beri bimbingan kepada anda bagaimana hendak bermula untuk menjalankan bisnes ni. 



4. Stok sudah sedia ada
Bila dah jadi ahli shaklee,anda tidak perlu fikir kat mana nak dapatkan stok tersebut kerana semua sudah disediakan oleh Pihak Shaklee. Tugas anda hanyalah buat iklan dan ambil order saja.

Untuk mendapatkan stok ni,anda boleh membuat pembeliaan secara online atau walk in kat mana-mana branch yang sah sahaja.

5. Sistem Dropship
Sebenarnya,bisnes Shaklee ni umpama sistem dropship. Bila ada pelanggan yang buat pembelian,anda hanya selesaikan order mereka menerusi web khas Shaklee. Betul, bila dah berdaftar sebagai ahli,anda akan ada laman web sendiri dan anda tidak perlu fikirkan nak upah siapa untuk bina web kepada anda dan berapa kosnya. Semua sudah disediakan oleh kompeni. Mudahkan .

Shaklee Bachok

6. Hanya menggunakan telefon pintar anda
Anda tidak perlukan benda lain untuk menjalankan bisness ni,hanya sekadar anda punya telefon pintar. Kemudian,boleh akses internet dan dimana-mana saja anda boleh melakukanya.

7. Produk sentiasa mendapat permintaan ramai
Menjual produk shaklee ni,bukan seperti menjual produk viral yang sekejap saja permintaannya. Tetapi,produk yang sentiasa ada repeat order dari pelanggan. Ada sesetengah produk bermusim. Contohnya musim perayaan. Waktu tu je orang beli dan bila musim dah habis,orang akan beralih arah kepada produk lain. Berbeza dengan  produk Shaklee dimana mendapat permintaan tinggi setiap hari.

7. Berapa bonus Shaklee?
Mestilah ramai yang nak tahu kan? Jumlah bonus ni bermula 2 angka hingga 5-6 angka. Ia bergantung kepada usaha anda sendiri. Heeeee. Banyak usaha anda,banyaklah bonus yang anda akan dapat.

Contoh bonus yang ditawarkan oleh kompeni Shaklee ialah,

  • bonus peribadi
  • bonus leader
  • bonus kereta (tapi takdelah Shaklee bagi sebijik kereta. Bonus kereta dibayar dalam bentuk tunai setiap bulan)
  • peluang melancong dalam dan luar negara serta UMRAH.



Jom bertindak sekarang! Keluar dari zon selesa anda! Life begin at the end of your comfort zone!

Jika berminat nak sertai team saya boleh terus whatsapp 012-9827229

0 comments: