Sunday, 23 December 2018

Promosi Jom Shaklee 2019

Promosi #JomShaklee ni khas untuk mereka yang belum berdaftar sebagai ahli Shaklee. Tapi, untuk mereka yang dah lama jadi ahli Shaklee dan ingin grab promosi #JomShaklee ni boleh contact kaknira. Nanti kaknira semak samada keahlian korang masih wujud atau tidak. Jika da tak wujud maka korang boleh grab promosi ni. 


Apa yang ada dalam Promosi #JomShaklee ni?



Ada 3 set pilihan untuk membuat pembelian.

1. Set Wellness - Set ni satu keluarga boleh amalkan. So,apa yang ada dalam set ni?
- Anak-anak boleh ambil Omega Guard dan Meal Shakes.
- Sesuai untuk ibu berpantang/ menyusu / hamil.
- Untuk sakit sendi ambil Omega Guard dan Ostematrix.
- Untuk tambah berat badan boleh ambil Vitalea,B Complex dan Meal Shakes.
- Untuk energy boleh ambil ESP, Vitalea dan Coqtrol Plus.
- Alat pembersih serbaguna Basic h.


2. Youth Starter Set - Set penjagaan kulit wajah. Merawat kulit dari luaran dan dalaman. Hak penting 100% vegan maksudnya tidak diuji ke atas haiwan dan tidak menggunakan sumber haiwan.


3. Twin Pack Vivix - Paling hot! Ramai paling suka minum Vivix ni untuk jaga kesihatan mereka. Bukan hanya diambil oleh mereka yang ada sakit kronik saja. Mereka yang sihat lagi lah elok ambil Vivix sebab ia bantu baiki sel-sel badan supaya bertambah sihat.


Kelebihan Untuk Ahli Baru.

  • Mendapat keahalian percuma (jimat RM65).
  • Diskaun 10% setiap set.
  • Boleh membeli ketiga-tiga set ini dalam masa 60 hari. Tapi,terhad untuk 1 set sahaja pada setiap set.
  • Tapi, selagi stok masih ada.
  • Mendapat full point. Layak dapat cash back dan ianya akan dikreditkan terus ke dalam akaun anda!
Serius kaknira cakap,harga yang ditawarkan ni sangat murah dan berbaloi. Rugi rasanya jika korang terlepas sebab bukan selalu shaklee buat offer macam ni. Setahun sekali pun belum tentu. Jadi, pastikan korang rebut peluang keemasan ini tau. 

Cara Nak Order?
Hubungi kaknira terus untuk pembelian.

Kaknira, Shaklee Independant Distributor
Pengedar Aktif Shaklee
012-9827229
Klik Sini ; whatsapp
Post a Comment