Sunday, 30 December 2018

Youth Murah! Diskaun 10% Dengan Pembelian Starter Set!

Assalamualaikum Semua.

Sempena promosi Jom Shaklee,kaknira nak kongsikan salah satu set yang menjimatkan sebanyak 10% ada Starter Set YOUTH!

Set ini mengandungi 4 item penting iaitu,
- Pencuci Muka @ Luminous Gel Oil Cleanser 125ml
- Toner @ Perfecting Skin Toner 177ml
- Pelembap dan Pelindung UV @ Age Defense Moisturizer 50ml
- Krim malam @ Advanced Renewal Night Cream (Light) 50ml

Tunggu! Jangan stop pembacaan anda. Jom kaknira share lagi berapa penjimatan yang anda boleh buat jika order set ini sekarang.

Harga Biasa untuk 4 item ni adalah,

- Luminous Gel Oil Cleanser RM 193.75
- Perfecting Skin Toner RM 200
- Age Defense Moisturizer - SPF50 RM 206.25
- Advanced Renewal Night Cream RM 250.00 

Jumlah RM 800

Harga Promosi Jom Shaklee lebih Murah?

Ya. Betul. Harga lebih murah. Bukan tu je layak dapat diskaun 10% dan juga keahlian percuma! 

Bestkan?

Apa Kelebihan Jika beli pada tempoh promosi Jom Shaklee?

- Percuma yuran keahlian Shaklee RM 65
- Belian pada harga ahli RM 612 (JIMAT RM 188)
- Diskaun 10% (khas untuk ahli baru sahaja)
- Bonus tunai RM 29 (akan dikreditkan terus ke dalam akaun pada 14 hb)
- Percuma kos pengeposan (jimat rm 10)
- Percuma Youth Magnifying Mirror (bernilai RM 43)

Jumlah Penjimatan? Lebih RM300. 

Tunggu apa lagi? Cepat order dengan kaknira. Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan Starter Set Youth murah!


Sepintas lalu mengenai Youth.

LUMINOUS GEL OIL CLEANSER
3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya. Hadapi dunia dengan seri semulajadi anda.


PERFECTING SKIN TONER
Bebaskan kulit anda dari sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran dan tunjukkan kepada dunia, diri anda yang lebih cerah, berseri. Lakukan lebih daripada biasa untuk membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisibersama dengan campuran vitamin penting, polifenol, dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri.


AGE DEFENSE MOISTURIZER - SPF 50
Perlindungan untuk kulit anda adalah lebih daripada hanya melindunginya daripada sinaran matahari. Lindungi kulit anda lebih dari sekadar sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Vitamin dan Botani bernutrien melembapkan kulit anda dan menambahbaikkan penampilan kulit anda secara menyeluruh.


ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – LIGHT
Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus, serta anti oksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit anda semasa anda tidur. Campuran botanikal khas kami membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin, dan cerah.



Kaknira, Shaklee Independant Distributor
Pengedar Aktif Shaklee
012-9827229
Klik Sini ; whatsapp



Continue Reading

Sunday, 23 December 2018

Promosi Jom Shaklee 2019

Promosi #JomShaklee ni khas untuk mereka yang belum berdaftar sebagai ahli Shaklee. Tapi, untuk mereka yang dah lama jadi ahli Shaklee dan ingin grab promosi #JomShaklee ni boleh contact kaknira. Nanti kaknira semak samada keahlian korang masih wujud atau tidak. Jika da tak wujud maka korang boleh grab promosi ni. 


Apa yang ada dalam Promosi #JomShaklee ni?



Ada 3 set pilihan untuk membuat pembelian.

1. Set Wellness - Set ni satu keluarga boleh amalkan. So,apa yang ada dalam set ni?
- Anak-anak boleh ambil Omega Guard dan Meal Shakes.
- Sesuai untuk ibu berpantang/ menyusu / hamil.
- Untuk sakit sendi ambil Omega Guard dan Ostematrix.
- Untuk tambah berat badan boleh ambil Vitalea,B Complex dan Meal Shakes.
- Untuk energy boleh ambil ESP, Vitalea dan Coqtrol Plus.
- Alat pembersih serbaguna Basic h.


2. Youth Starter Set - Set penjagaan kulit wajah. Merawat kulit dari luaran dan dalaman. Hak penting 100% vegan maksudnya tidak diuji ke atas haiwan dan tidak menggunakan sumber haiwan.


3. Twin Pack Vivix - Paling hot! Ramai paling suka minum Vivix ni untuk jaga kesihatan mereka. Bukan hanya diambil oleh mereka yang ada sakit kronik saja. Mereka yang sihat lagi lah elok ambil Vivix sebab ia bantu baiki sel-sel badan supaya bertambah sihat.


Kelebihan Untuk Ahli Baru.

  • Mendapat keahalian percuma (jimat RM65).
  • Diskaun 10% setiap set.
  • Boleh membeli ketiga-tiga set ini dalam masa 60 hari. Tapi,terhad untuk 1 set sahaja pada setiap set.
  • Tapi, selagi stok masih ada.
  • Mendapat full point. Layak dapat cash back dan ianya akan dikreditkan terus ke dalam akaun anda!
Serius kaknira cakap,harga yang ditawarkan ni sangat murah dan berbaloi. Rugi rasanya jika korang terlepas sebab bukan selalu shaklee buat offer macam ni. Setahun sekali pun belum tentu. Jadi, pastikan korang rebut peluang keemasan ini tau. 

Cara Nak Order?
Hubungi kaknira terus untuk pembelian.

Kaknira, Shaklee Independant Distributor
Pengedar Aktif Shaklee
012-9827229
Klik Sini ; whatsapp
Continue Reading

Monday, 10 December 2018

Cara Kurangkan Risiko Penyakit Jantung

Assalamualaikum semua. Entri kali ni kaknira nak share dengan anda semua cara untuk mengurangkan risiko sakit jantung.

Umum kita tahu,orang Jepun mempunyai risiko paling rendah untuk mendapat serangan jantung. Kenapa agaknya?

Menu utama mereka ialah ikan

Bila diuji,rupanya mereka memiliki kadar asid lemak omega-3 fatty yang paling tinggi didunia. Ini kerana menu utama mereka ialah ikan!

Sukar kita jadi seperti mereka

Inilah rahsia kenapa mereka mempunyai risiko rendah untuk terkena penyakit jantung, strok, dan darah tinggi. Susah untuk kita makan ikan setiap hari macam mereka. Ikan pula harus pilih ikan laut dalam. Harga kemain mahal!

Dorang makan ikan tuna segar. Kita makan ikan tuna dalam tin. Hak diproses. Jadi, kita harus topup dengan Omega Guard.

Alternatif lain yang kita ada adalah Omega Guard.

Kajian yang shaklee bentangkan semasa Diabetis Conference di US, Pihak syarikat Shaklee turut dijemput.

Mereka bentangkan level darah pengambilan Omega Guard selama berpuluh tahun memiliki kadar asid lemak omega-3 fatty yang tinggi seperti orang Jepun.



Apa kata pengguna Omega Guard


Jika berminat untuk order boleh terus whatsapp 012-9827229.



Continue Reading

Sunday, 9 December 2018

Youth Shaklee : 3 Testimoni Bergambar Penggunaan Starter Set

Hai semua! Harini kaknira nak share dengan korang testimoni daripada pengguna yang menggunakan starter set youth! Dalam starter set ni mengandungi 4 item saja,iaitu,

1. Luminous Gel Oil Cleanser (125 ml)
2. Perfecting Skin Toner (177 ml)
3. Age Defense Moisturizer SPF 50
4. Advance Renewal Night Cream (50 ml)

Puan Zubaidah punya masalah pori besar, jeragat,jerawat dan kulit kasar. Hasil penggunaan secara konsisten selama 3 bulan itu hasilnya! Sangat mengujakan.





Jom kaknira share dengan korang kenapa Youth menjadi pilihan pada masa kini.

1. 8 TAHUN KAJIAN 
- Youth mengambil masa selama 8 tahun kajian untuk menguji formulasi YOUTH dan memastikan YOUTH ni betul-betul berkesan dan semulajadi.

2. PADAT DENGAN NUTRISI
- Shaklee yang mempunyai kepakaran dalam bidang kesihatan selama 103 tahun sejak ia ditubuhkan. Hebat!

3. 100% VEGAN
- Setiap produkYOUTH semuanya berasaskan tumbuhan dan tidak langsung menggunakan sumber haiwan atau melakukan ujian ke atas haiwan. Maksudnya 'cruely free'

4. BEBAS DARI 1500 BAHAN KIMIA
- Ya! Tidak ragu-ragu lagi. Bila guna youth kulit kita rasa lebih selamat dan bebas dari bahan kimia yang berbahaya pada kulit.

5. SESUAI UNTUK SEMUA KULIT
- YOUTH betul-betul diuji agar sesuai untuk semua jenis kulit. Juga tiada alah pada kulit.

6. NON-COMODOGENIC
- YOUTH juga tidak akan menyebabkan liang pori kita tersumbat bila kita sapu pada kulit. Seronok kan?

7. DIUJI OLEH OPHTHALMOLOGY
- YOUTH selamat untuk mata dan tidak merengsakan mata kita.

8. SKIN AGE INDEX
- Ia direka oleh pakar dermatologgist antarabangsa untuk mengkaji keberkesanan produk dan mengukur tanda-tanda penuaan pada kulit kita.

Promosi Youth sepanjang disember. 

Pembelian starter set dapat percuma cermin berharga RM 48!

Pembelian renewal and maintain akan dapat percuma radiance c and e yang bernilai lebih rm 400.


JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam 
  • Selamat
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan sejak lebih 50 tahun lalu dan kini masih teguh berpegang kepadanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?
Saya ialah Kaknira merupakan pengedar Shaklee yang jujur,amanah dan mementingkan kesihatan anda. Hubungi kaknira supaya dapat bantu anda dan keluarga lebih sihat. Jadual pengambilan vitamin juga akan disediakan khas kepada anda dan keluarga. Konsultasi istimewa juga akan disediakan.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke Seluruh dunia samaada menggunakan khidmat Poslaju,Gdex,Citylink,Skynet dan lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat melalui akaun Maybank dan juga Cimb.

KAWASAN COD
Bachok,Jelawat,Kubang Kerian,Pasir Tumbuh dan Sekitar Kota Bharu. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat untuk menjadi pengedar shaklee dan menikmati bonus tunai dan lain-lain? Jom sertai team kami, #ThePrestigesGroup (TPG) yang mempunyai ahli aktif,kelas online percuma dengan masa yang fleksibal.

Jika berminat untuk pembelian atau pertanyaan boleh contact kaknira seperti detail di bawah.

No. Handphone :012-982 7229 (klik link ni untuk terus whatsapp)





Continue Reading