Saturday, 24 November 2018

PELUANG JANA PENDAPATAN HANYA DARI RUMAH

Seronok pulak terjebak dalam business shaklee. Kaknira lebih tahu tentang kepentingan kesihatan diri, jaga penampilan diri untuk suami. Lebih confident berbanding sebelum ni.

Sebelum ni serabai gila. Tapi, bila terjebak dengan shaklee ni, makin improve lah. Yer la, kita nak jual produk kesihatan, kita sendiri kena sihat dan cergas. Lepas tu kena lah segak sikit. Tak boleh nak serabai jumpa customer.

Hak paling penting cantik untuk suami ðŸĪŠ.

Bukan tu je, bila dah terjebak dengan business shaklee ni, kaknira juga boleh jana income melalui dari rumah saja.
Pada awalnya, aim extra RM 500 je sebulan. Cukup untuk kaknira belanja diri sendiri, bagi mak sikit, bayar topup phone, belanja anak-anak makan dan baju baru.

Tapi, siapa sangka rezeki kaknira ada dalam business shaklee. Tu keta kat belakang dah masuk usia 1 tahun 7 bulan shaklee bayarkan tiap month.




Boleh la jugak merasa ada kereta sendiri sebelum usia 30 tahun.

Sungguh tak pernah terlintas pun nak pakai kereta sebab kaknira bukan orang yang berharta. Asal anak penjual kuih saja. Asbab semangat nak berjaya dalam hidup dan ubah taraf hidup, tidak pernah kenal erti penat lelah, ini hasilnya.

Kaknira juga sangat bersyukur ada suami yang sangat supportive. Dia penyokong paling kuat di belakang kaknira. Hehe.

Tenkiu suami!

Jom siapa nak cari extra money tiap month, kita sembang lebih detail kat whatsapp. Kaknira akan ajar dan train korang untuk buat business.

Jom kita bangkit berniaga! 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat untuk menjadi pengedar shaklee dan menikmati bonus tunai dan lain-lain? Jom sertai team kami, #ThePrestigesGroup (TPG) yang mempunyai ahli aktif,kelas online percuma dengan masa yang fleksibal.

Jika berminat untuk pembelian atau pertanyaan boleh contact kaknira seperti detail di bawah.

No. Handphone :012-982 7229 (klik link ni untuk terus whatsapp)
Post a Comment