Thursday, 11 October 2018

PROMOSI SEPANJANG BULAN OKTOBER 2018

Lama gila tak update blog kesayangan nih. Rindunyaaaa lahaiii. Dah ada yang merindui ke?HAHAHA. *perasannnnn sangatttt*.

Okay korang! Nak share dengan korang ni sepanjang bulan oktober ni ada banyak gilaaaaaa promosi produk shaklee. Juga ada few item baru dilancarkan pada 1hb haritu. So i rasa masih belum terlambat untuk i udate dengan korang kan?

Sebabbbb masih banyak masa lagi untuk korang grab promosi best gila ni. Heeehe.

Okay jom kita tengok.Apa yang best sangattt tu kan?

1. PROMOSI VITAMIN C BELI 3 BOTOL DISKAUN 5%.

Wuhuuuu. Ini lah masanya untuk korang grab vitamin C murahh. Percayalah, kalau tak grab sekarang korang akan menyesal. Bukan selalu shaklee buat promosi best macam ni. Jarang sangattt tau. So silalah grab cecepat.

okay.



2. PROMOSI YOUTH

Haaaaa,kalau korang beli satu set korang akan dapat beg kalis air yang comel gila tu. Kalau nak pergi travel ke mana-mana terus letak semua item dalam beg tu. Senang dibawa. Comel pulak tu.


3. PRODUK KESIHATAN TERBARU IAITU ZINC PLUS

Haaaaa. Hak ni untuk kesihatan suami. Para isteri mithali boleh hadiahkan untuk suami tersayang. Hargaaaaa sangattt murah dan manfaat sangat besar. Trust me!


4. RESTORING EYE TREATMENT

Wuhuuuu. Juga salah satu produk kecantikan terbaru hak shaklee keluarkan. Next post kaknira akan share lebih detail tentang ni. Okay kaknira janji dengan korang. And kaknira yakin korang akan teruja nak dapatkannya, wehooooo.



JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam 
  • Selamat
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan sejak lebih 50 tahun lalu dan kini masih teguh berpegang kepadanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?
Saya ialah Kaknira merupakan pengedar Shaklee yang jujur,amanah dan mementingkan kesihatan anda. Hubungi kaknira supaya dapat bantu anda dan keluarga lebih sihat. Jadual pengambilan vitamin juga akan disediakan khas kepada anda dan keluarga. Konsultasi istimewa juga akan disediakan.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke Seluruh dunia samaada menggunakan khidmat Poslaju,Gdex,Citylink,Skynet dan lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat melalui akaun Maybank dan juga Cimb.

KAWASAN COD
Bachok,Jelawat,Kubang Kerian,Pasir Tumbuh dan Sekitar Kota Bharu. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat untuk menjadi pengedar shaklee dan menikmati bonus tunai dan lain-lain? Jom sertai team kami, #ThePrestigesGroup (TPG) yang mempunyai ahli aktif,kelas online percuma dengan masa yang fleksibal.

Jika berminat untuk pembelian atau pertanyaan boleh contact kaknira seperti detail di bawah.

No. Handphone :012-982 7229 (klik link ni untuk terus whatsapp)
Post a Comment