Friday, 19 October 2018

BUKU PINK KE 4 | Due Date 15 April 2019

Uiksss dah berkurun nak share tentang kehamilan keempat ni,tapi tak sempat jaaa.

So harini kaknira nak share tentang kehamilan ke 4. Alhamdulillah sekarang kandungan kaknira dah nak memasuki 4 bulan. Sekejap je masa berlalu. 

Alhamdulillah semua diperumudahkan oleh Allah SWT. Kaknira takda apa-apa alahan. Bab makan sangat berselera. HAHAHHAA. Juga semua result masih dalam keadaan yang baik. 

Part energy juga sangattt baik. Maybe sebab kaknira dah sedia topup dengan vitamin sebelum kehamilan ke 4. Btw, kaknira juga masih menyusukan anak yang ketiga sepenuhnya. 

Mmmmm. Gayanya penyusuan ni memang non stop. Kalau ikut pengalaman kehamilan ketiga pun,kaknira menyusukan anak kedua sehinggalah adik dia keluar. Rasanya, peristiwa ini akan kembali macam ni jugak. Abang ketiga akan stop menyusu bila adik dia dah keluar dunia. 

Hhahhaaa. Takpelah dik. Asalkan ummi tak skip suplemen untuk 3 orang. 



Kehamilan ke empat ni,buat kaknira cravings benda manis. Sehari kalau tak jumpa atau tak makan benda manis,seolah hidup kaknira tak lengkap. Iskkk risau jugak sebenarnya.Kanggg, terkena GDM memang nayaaaa woii.

Haritu dah kena minum air gula. Alhamdulillah semua result okay dan kaknira bebas GDM! Wuhuuuuu.

Tapi kan, orang cakap kalau suka benda manis kita sedang hamil anak perempuan. Kaknira tak tau lah itu fakta ke auta. Kaknira aminkan saja sebab kaknira belum ada anak perempuan. Mana tau rezeki anak keempat ni perempuan, so next year kaknira dah ada gengg untuk melawa. 

Yabedabeduuuu. Sukanyaaaa!

Erm. Tak kisah lah lelaki ke perempuan ke, janji anak dalam kandungan kaknira ni sihat tubuh badan dan juga sempurna kejadiannya. Aminnn.





Kaknira amalkan set kehamilan shaklee. Serasi dengan badan sebab kaknira menggunakannya sejak anak kedua lagi. Setakat ni sangat berpuas hati. Result semua sangattt cantik.

So kalau ada ibu hamil yang preggy dan nak try set kehamilan shaklee boleh terus contact kaknira. Kaknira akan consult ikut pengalaman sendiri. Btw,set ni juga bagus diamalkan dalam pantang. Cuma kita akan add few item. 

Harga berbaloi dan mampu milik.



✔️Vitalea = multivitamin. Bantu tingkatkan bacaan hb.

✔️B complex = asid folic. Utk pastikan motor sensor baby dalam keadaan baik. Juga bantu elakkan kecacatan tiub neutral.


✔️Vitamin C = kuatkan sistem imun badan. Kuatkan otot baby yang kuat. Elakkan kulit baby sensitif.


✔️Ostematrix = kalsium. Pastikan tulang belakang baby dalam keadaan normal. Bantu elakkan sembelit ibu hamil, elakkan sakit gigi dan cramp kaki.


✔️Omega Guard = untuk kecerdasan otak baby.


✔️ESP = berikan energy pada ibu hamil. Kuatkan otot rahim. Bagi kulit mak dan baby cantik.



JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam 
  • Selamat
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan sejak lebih 50 tahun lalu dan kini masih teguh berpegang kepadanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?
Saya ialah Kaknira merupakan pengedar Shaklee yang jujur,amanah dan mementingkan kesihatan anda. Hubungi kaknira supaya dapat bantu anda dan keluarga lebih sihat. Jadual pengambilan vitamin juga akan disediakan khas kepada anda dan keluarga. Konsultasi istimewa juga akan disediakan.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke Seluruh dunia samaada menggunakan khidmat Poslaju,Gdex,Citylink,Skynet dan lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat melalui akaun Maybank dan juga Cimb.

KAWASAN COD
Bachok,Jelawat,Kubang Kerian,Pasir Tumbuh dan Sekitar Kota Bharu. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat untuk menjadi pengedar shaklee dan menikmati bonus tunai dan lain-lain? Jom sertai team kami, #ThePrestigesGroup (TPG) yang mempunyai ahli aktif,kelas online percuma dengan masa yang fleksibal.

Jika berminat untuk pembelian atau pertanyaan boleh contact kaknira seperti detail di bawah.

No. Handphone :012-982 7229 (klik link ni untuk terus whatsapp)
Next
This is the most recent post.
Older Post
Post a Comment