Thursday, 9 August 2018

Chewable Vitamin C Shaklee : Kelebihan Chewable Vitamin C Plus

Kelebihan Chewable Vitamin C Plus

Sebelum ni dikenali sebagai Vitamin C Chewable. Tapi sekarang ni dah tukar nama sikit jadi Chewable Vitamin C Plus.


Pengumuman daripada shaklee bahawa Chewable Vitamin C Plus ni dah boleh diorder pada 10 ogos (jumaat). So kaknira dah standby untuk order bagi pihak customer. Sesungguhnya dah ramai peminat yang tunggu stok ni masuk.

Ramai yang suka Chewable Vitamin C Plus ni sebab ia boleh kunyah-kunyah macam tu jer. Sangat sedap! Rasa masam manis buat sitrus.

Chewable Vitamin C Plus ni kiranya alternatif untuk vitamin c plus. Sebab ia daripada kanak-kanak sampai ke dewasa boleh makan.

Walaupun ia dikunyah macam tu je ada kebaikan yang sangat power disebalik tablets ni. Jom kaknira kongsikan dengan korang semua.

Kelebihan Chewable Vitamin C Plus

  • Diperbuat daripada sumber semulajadi - tumbuhan.
  • Mengandungi serbuk Rosehips,Citrus Bioflavonoids untuk penyerapan terbaik serta optimun dalam badan kita.
  • Dos lebih rendah iaitu 100mg vitamin c untuk setiap tablets.
  • Saiz yang sangat comel sesuai untuk kanak-kanak mengunyah.
  • Bebas dari perasa,pewarna,dan pemanis tiruan.
  • Botol yang lebih kecik dan mudah dibawa ke mana-mana sahaja.
  • Bagi yang dewasa boleh kunyah sehingga 5 biji iaitu bersamaan 500 mg.


Kebaikan Chewable Vitamin C Plus

  • Meningkatkan sistem imun badan.
  • Mengurangkan simptom flu dan selsema.
  • Menguatkan tulang,gigi dan gusi.
  • Antioksidan penting untuk melindungi kulit daripada rosak.
  • Membantu melambatkan proses penuaan.
  • Membantu dalam penghasilan kolagen.
  • Membantu cerahkan kulit,menyekat pembentukan jeragat dan baiki masalah jerawat.
  • Membantu menyokong intergriti sel-sel.
  • Menggalakkan kesihatan mata,otot dan salur darah.
Siapa Yang Perlukan Chewable Vitamin C Plus
  • Yang kerap deman selsema.
  • Yang kerap jatuh sakit.
  • Yang selalu batuk,sakit tekak.
  • Yang selalu ada masalah nak telan vitamin C Plus. hahahhahaa.
  • Yang kurang makan makanan bervitamin C.
  • Yang selalu bersin.
  • Yang badan sering rasa letih lesu.
  • Yang ada muntah,loya.
  • Yang ada resdung.
  • Yang mabuk laut atau darat.
  • Yang ada alergik atau gatal-gatal.
Kesimpulannya,setiap rumah wajib ada satu botol vitamin c ni. Sebab ia sesuai daripada kanak-kanak sehingga dewasa.


JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam 
  • Selamat
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan sejak lebih 50 tahun lalu dan kini masih teguh berpegang kepadanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?
Saya ialah Kaknira merupakan pengedar Shaklee yang jujur,amanah dan mementingkan kesihatan anda. Hubungi kaknira supaya dapat bantu anda dan keluarga lebih sihat. Jadual pengambilan vitamin juga akan disediakan khas kepada anda dan keluarga. Konsultasi istimewa juga akan disediakan.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke Seluruh dunia samaada menggunakan khidmat Poslaju,Gdex,Citylink,Skynet dan lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat melalui akaun Maybank dan juga Cimb.

KAWASAN COD
Bachok,Jelawat,Kubang Kerian,Pasir Tumbuh dan Sekitar Kota Bharu. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat untuk menjadi pengedar shaklee dan menikmati bonus tunai dan lain-lain? Jom sertai team kami, #ThePrestigesGroup (TPG) yang mempunyai ahli aktif,kelas online percuma dengan masa yang fleksibal.

Jika berminat untuk pembelian atau pertanyaan boleh contact kaknira seperti detail di bawah.

No. Handphone :012-982 7229 (klik link ni untuk terus whatsapp)
Post a Comment