Thursday, 9 August 2018

Chewable Vitamin C Shaklee : Kelebihan Chewable Vitamin C Plus

Kelebihan Chewable Vitamin C Plus

Sebelum ni dikenali sebagai Vitamin C Chewable. Tapi sekarang ni dah tukar nama sikit jadi Chewable Vitamin C Plus.


Pengumuman daripada shaklee bahawa Chewable Vitamin C Plus ni dah boleh diorder pada 10 ogos (jumaat). So kaknira dah standby untuk order bagi pihak customer. Sesungguhnya dah ramai peminat yang tunggu stok ni masuk.

Ramai yang suka Chewable Vitamin C Plus ni sebab ia boleh kunyah-kunyah macam tu jer. Sangat sedap! Rasa masam manis buat sitrus.

Chewable Vitamin C Plus ni kiranya alternatif untuk vitamin c plus. Sebab ia daripada kanak-kanak sampai ke dewasa boleh makan.

Walaupun ia dikunyah macam tu je ada kebaikan yang sangat power disebalik tablets ni. Jom kaknira kongsikan dengan korang semua.

Kelebihan Chewable Vitamin C Plus

  • Diperbuat daripada sumber semulajadi - tumbuhan.
  • Mengandungi serbuk Rosehips,Citrus Bioflavonoids untuk penyerapan terbaik serta optimun dalam badan kita.
  • Dos lebih rendah iaitu 100mg vitamin c untuk setiap tablets.
  • Saiz yang sangat comel sesuai untuk kanak-kanak mengunyah.
  • Bebas dari perasa,pewarna,dan pemanis tiruan.
  • Botol yang lebih kecik dan mudah dibawa ke mana-mana sahaja.
  • Bagi yang dewasa boleh kunyah sehingga 5 biji iaitu bersamaan 500 mg.


Kebaikan Chewable Vitamin C Plus

  • Meningkatkan sistem imun badan.
  • Mengurangkan simptom flu dan selsema.
  • Menguatkan tulang,gigi dan gusi.
  • Antioksidan penting untuk melindungi kulit daripada rosak.
  • Membantu melambatkan proses penuaan.
  • Membantu dalam penghasilan kolagen.
  • Membantu cerahkan kulit,menyekat pembentukan jeragat dan baiki masalah jerawat.
  • Membantu menyokong intergriti sel-sel.
  • Menggalakkan kesihatan mata,otot dan salur darah.
Siapa Yang Perlukan Chewable Vitamin C Plus
  • Yang kerap deman selsema.
  • Yang kerap jatuh sakit.
  • Yang selalu batuk,sakit tekak.
  • Yang selalu ada masalah nak telan vitamin C Plus. hahahhahaa.
  • Yang kurang makan makanan bervitamin C.
  • Yang selalu bersin.
  • Yang badan sering rasa letih lesu.
  • Yang ada muntah,loya.
  • Yang ada resdung.
  • Yang mabuk laut atau darat.
  • Yang ada alergik atau gatal-gatal.
Kesimpulannya,setiap rumah wajib ada satu botol vitamin c ni. Sebab ia sesuai daripada kanak-kanak sehingga dewasa.


JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam 
  • Selamat
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan sejak lebih 50 tahun lalu dan kini masih teguh berpegang kepadanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?
Saya ialah Kaknira merupakan pengedar Shaklee yang jujur,amanah dan mementingkan kesihatan anda. Hubungi kaknira supaya dapat bantu anda dan keluarga lebih sihat. Jadual pengambilan vitamin juga akan disediakan khas kepada anda dan keluarga. Konsultasi istimewa juga akan disediakan.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke Seluruh dunia samaada menggunakan khidmat Poslaju,Gdex,Citylink,Skynet dan lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat melalui akaun Maybank dan juga Cimb.

KAWASAN COD
Bachok,Jelawat,Kubang Kerian,Pasir Tumbuh dan Sekitar Kota Bharu. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat untuk menjadi pengedar shaklee dan menikmati bonus tunai dan lain-lain? Jom sertai team kami, #ThePrestigesGroup (TPG) yang mempunyai ahli aktif,kelas online percuma dengan masa yang fleksibal.

Jika berminat untuk pembelian atau pertanyaan boleh contact kaknira seperti detail di bawah.

No. Handphone :012-982 7229 (klik link ni untuk terus whatsapp)
Continue Reading

Wednesday, 1 August 2018

PROMOSI OGOS 2018

Semua tertunggu apakah promosi shaklee sepanjang bulan ogos ni kan?

Tak sabar nak tahu.

Betul dak?

1. Set Kecantikan Kulit Youth


Promosi dilanjutkan lagi pada bulan ini. Wehooo. Hak mana tak sempat order pada bulan lepas, anda boleh order pada bulan ni. 

Paling best anda akan dapat facial device secara percuma! Yuhuuu. Besttt sungguh facial device ni.

Jom refer gambar dibawah untuk tengok lebih dekat. Jenggg-jenggggggg-jenggggg.


Kaknira nak belanja lagi cara penggunaan facial device ni macam mana. Tapi kena terjah kat facebook kaknira tau. Heeehe facial device.

2. Promosi Alfafa Complex 

Jamu moden untuk wanita moden. Jarang sangat ada promosi Alfafa ni. Bila kali terakhir ada pun kaknira dah lupa.

Ada 2 saiz. Boleh pilih nak saiz kecil (330 biji) atau (700 biji). Beli 3 botol akan dapat diskaun 5%. Sangat jimat tau. 


Nak tahu lebih detail pasal Alfafa boleh klik sini

3. Promosi Vivix

Sebenarnya ini lah yang ditunggu oleh semua. Promosi vivix. Item paling premium dalam shaklee dan paling laku. Kalau tak laku mustahil berada dalam carta nombor satu kan?


Ada 2 pilihan yang anda boleh buat.

Beli 6 botol akan dapat,

  • percuma 1 botol vivix 
  • percuma kos penghantaran
  • keahlian percuma
  • cash back akan masuk terus ke dalam akaun kita pada pertengahan bulan september
  • boleh beli cooler bag dan sudu pada harga rm8
Atau beli 2 botol akan dapat,
  • diskaun 5%
  • percuma kos penghantaran
  • keahlian percuma
  • cash back akan masuk terus ke dalam akauan kita pada pertengahan bulan september
  • boleh beli cooler bag dan sudu pada harga rm8
4. Promosi Shaklee Baby


Serius best giler promo hak ni. Beli 1 percuma 1. Jimat duit. Hahaha.

Antara kandungan Shaklee Baby set ni adalah,

Gentle Wash Mengandungi chamomile, lavender dan aloe vera organik, mandian yang lembut ini menenteramkan, menenangkan dan melegakan kulit. Ianya tidak menimbulkan alahan, mempunyai pH yang seimbang dan diuji untuk sensitiviti, sememangnya sesuai untuk mandian yang penuh dengan kasih sayang bagi kulit yang lebih lembut.


Massage Oil Minyak urut yang sangat lembut ini sememangnya sempurna untuk mengurut bayi anda pada bila-bila masa ataupun untuk digunakan sebagai pelembap selepas mandian. Mengandungi minyak biji bunga matahari, lavender dan chamomile, ia memberikan sentuhan yang lembut dan penuh kasih sayang.

Soothing Lotion Kekalkan pipi gebu si manja dan kelembapan jari-jemarinya dengan losyen yang lembut ini. Ianya mengandungi chamomile, lavender, minyak rosemary, minyak vanila, minyak biji bunga matahari, minyak biji jojoba dan shea butter organik.



5. Full Set Berpantang Shaklee


Kelebihan set berpantang shaklee,

Luka czer cantik,susu meriah 


ESP : Membantu menguatkan rahim,milk booster,kulit cantik,berikan lebih tenaga,hilang stretchmark,kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik.

B COMPLEX : Mengandungi asid folic. Vitamin B juga penting dalam membantu menghasilkan sel darah merah dan mengurangkan stress.

VIT C : Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit,untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan,juga untuk kulit cerah gebu halus mulus.

OSTEMATRIX : Calcium supply,milk booster,lawas,elakkan sakit kaki,lutut,pinggang cramp.

ALFAFA : Buang angin dalam badan,lawas,detox,milk booster,mengetatkan kembali miss v,atasi masalah keputihan.

VITALEA : Penambah tenaga,pelengkap nutrisi,untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan.

OMEGA GUARD : EPA,DHA untuk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu ibu,bakar lemak berlebihan,buang lemak selulit,atasi masalah perut buncit.

Sebagai tambahan,ibu yang mengalami masalah bengkak susu,boleh tambah LECITHIN. Juga sebagai PEMECAH LEMAK.

JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam 
  • Selamat
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan sejak lebih 50 tahun lalu dan kini masih teguh berpegang kepadanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?
Saya ialah Kaknira merupakan pengedar Shaklee yang jujur,amanah dan mementingkan kesihatan anda. Hubungi kaknira supaya dapat bantu anda dan keluarga lebih sihat. Jadual pengambilan vitamin juga akan disediakan khas kepada anda dan keluarga. Konsultasi istimewa juga akan disediakan.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke Seluruh dunia samaada menggunakan khidmat Poslaju,Gdex,Citylink,Skynet dan lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat melalui akaun Maybank dan juga Cimb.

KAWASAN COD
Bachok,Jelawat,Kubang Kerian,Pasir Tumbuh dan Sekitar Kota Bharu. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat untuk menjadi pengedar shaklee dan menikmati bonus tunai dan lain-lain? Jom sertai team kami, #ThePrestigesGroup (TPG) yang mempunyai ahli aktif,kelas online percuma dengan masa yang fleksibal.

Jika berminat untuk pembelian atau pertanyaan boleh contact kaknira seperti detail di bawah.

No. Handphone :012-982 7229 (klik link ni untuk terus whatsapp)
Continue Reading