Wednesday, 18 July 2018

Review Pencuci Muka Youth Shaklee

Dah lama tak update kat sini. Haritu kemain kan cakap nak update sokmo. Tapi,tak terupdate lah pulak. Hahahaa.

Pencuci muka Luminous Gel Oil Cleanser Youth ni dah jadi pencuci feveret kaknira (sejak-sejak akhir ini). 

Jom kaknira kongsikan dengan korang apesal suka sangat dengan pencuci ni dan kenapa buat kaknira fallen in love gitu.




Rutin cuci muka ni boleh dikategorikan rutin yang wajib kita laksanakan. Tujuannya adalah untuk membersihkan segala kotoran yang ada dan terdedah pada kulit kita. 

Mmmm. ada ke orang tak cuci muka pakai pencuci?

Kenapa kaknira suka gile dengan pencuci ni?

1. Membersih muka secara lembut.
- pH seimbang dan tiada sabun. Jadi kulit muka terasa segar dan bersih lepas kita menggunakannya. Dia bantu bersihkan segala kotoran yang ada kat muka,kulit rasa lembut je bila kita usap.

2. Mampu membuang blackhead dan whitehead.
- Siapa hak ada masalah ni,lama-lama bila korang guna,akan dapati blackhead dan whitehead berkurang. Tang hidung tu akan licin. Woha. Seronok beb!

3. Pengganti Makeup Remover.
- Hak mana seperti kaknira yang suka mekap tapi biasa-biasa jer dan tidak tebal,pencuci ni boleh jadi sebagai makeup remover. Yahoo. Jimat duit kaknira. Takyah susah-susah nak beli makeup remover yang lain.

4. Ada Muscadine Grape Extract.
- Ehem. Bahan premium yang ada dalam Vivix. Fungsinya untuk melindungi dan membaiki sel-sel DNA,juga menghalang kerosakan kolagen dan elastin. Bila letak kat muka,best giler! Korang wajib try.

5. 100% Vegan / Tumbuhan.
- Diperbuat daripada tumbuh-tumbuhan dan bebas 1500 bahan kimia berbahaya yang boleh merosakkan kulit.

6. Ada Ekstrak Alga Hijau.
- Antara kebaikan untuk kulit adalah,

  • menghalang pembiakan bakteria jerawat - bagus untuk merawat jerawat.
  • menghaluskan kulit.
  • antioksidan tinggi - melindungi kulit daripada radikal bebas.
7. Tak Memedihkan dan Mengeringkan Kulit.
- Lepas cuci muka pakai pencuci ni,kulit tak pedih dan tak kering. Rasa lembut sangat!

8. Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit.
- Tak kisah kulit korang berminyak, kering atau kombinasi. Semua boleh pakai. Bestkan?

9. Jimat.
- Yahooo. 1 tiub ni boleh guna 7 hingga 10 bulan. Serius sangat jimat weh!

Testimoni Pengguna





Amacam? Berminat nak try tak?

Ada beberapa pilihan untuk korang. Antaranya,

1. Set Intensive & Repair

  • Luminous Gel Oil Cleanser
  • Perfecting Skin Toner
  • Age Defense Moisturizer SPF50
  • Youth Activating Serum
  • Advanced Renewel Night Cream
  • Radiance C & E
2. Set Renew & Maintain
  • Luminous Gel Oil Cleanser
  • Perfecting Skin Toner
  • Age Defense Moisturizer SPF50
  • Youth Activating Serum
  • Advanced Renewal Night Cream
3. Set Starter
  • Luminous Gel Oil Cleanser
  • Perfecting Skin Toner
  • Age Defense Moisturizer SPF50
  • Advanced Renewal Night Cream
4. Loose Item
  • Luminous Gel Oil Cleanser
  • Perfecting Skin Toner
  • Age Defense Moisturizer SPF50
  • Youth Activating Serum
  • Advanced Renewal Night Cream
  • Radiance C & E
Berapa harga skincare Youth? 

Boleh terus klik link whatsapp kaknira kat bawah. 

okay?

JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam 
  • Selamat
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan sejak lebih 50 tahun lalu dan kini masih teguh berpegang kepadanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?
Saya ialah Kaknira merupakan pengedar Shaklee yang jujur,amanah dan mementingkan kesihatan anda. Hubungi kaknira supaya dapat bantu anda dan keluarga lebih sihat. Jadual pengambilan vitamin juga akan disediakan khas kepada anda dan keluarga. Konsultasi istimewa juga akan disediakan.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke Seluruh dunia samaada menggunakan khidmat Poslaju,Gdex,Citylink,Skynet dan lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat melalui akaun Maybank dan juga Cimb.

KAWASAN COD
Bachok,Jelawat,Kubang Kerian,Pasir Tumbuh dan Sekitar Kota Bharu. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat untuk menjadi pengedar shaklee dan menikmati bonus tunai dan lain-lain? Jom sertai team kami, #ThePrestigesGroup (TPG) yang mempunyai ahli aktif,kelas online percuma dengan masa yang fleksibal.

Jika berminat untuk pembelian atau pertanyaan boleh contact kaknira seperti detail di bawah.

No. Handphone :012-982 7229 (klik link ni untuk terus whatsapp)



Location: Bachok, Kelantan, Malaysia
Post a Comment