Saturday, 5 May 2018

PERFORMANCE DRINK KEKALKAN AIR DALAM BADAN


Hai koranggg! Ya Rabbi. Haritu janji nak update blog setiap hari kan/ Last-last ke lautttt dalam jugak blog kaknira ni. *dush! Mohon sedar diri kakniraaa uiiii. Sila lah rajin sikit memblog tu. Kesian followers yang tunggu entri terbaru. #hahahhahaaaPERASAN!

Okay kaknira nak share bulan ni ada promosi Performnace Drink, Meal Shakes dan Cinch Vanilla. Semua sedap-sedap. Tapi untuk entri kali ni kaknira nak share pasal air oren shaklee yang super duper best gila! Erm dapppp sangatttt.


merupakan antara supplement terbaik yg pernah dihasilkan oleh shaklee untuk membantu membekalkan tenaga berpanjangan bagi mereka yang mengamalkannya

Siapa yang boleh ambil performance drink?

atlit
orang berpuasa (ambil waktu berbuka)
ibu mengandung
ibu menyusu
pelajar
tiada selera makan
cirit birit

Performance Shaklee dihasilkan pada tahun 1980-an oleh saintis Shaklee dan Universiti Yale bagi membantu projek penerbangan Daedalus (Human-powered Flight Programme).

Performance Shaklee merupakan minuman sukan pertama bagi para atlet di Amerika Syarikat.

Melalui perkakasan produk Performance dari Shaklee, penerbangan Daedalus telah mencipta rekod sejarah sebagai penerbangan berkuasa manusia yang PALING JAUH, iaitu 72 batu dan rekod itu masih kekal hingga kini.

Apa yang specialnya PD ni? 🤔

Kurang gula dan tidak bergas

Tiada kolestrol

Tidak mengandungi bahan pengawet, bahan tiruan atau pewarna tambahan

Mempunyai kepekatan karbo yang sama dengan darah dan membolehkan ia mudah diserap utk kekalkan paras gula dalam darah

Dilengkapi dengan kandungan natrium yang membantu cepatkan penyerapan air/cecair (elektrolit) didalam tubuh

Mengandungi potassium, kalsium, sodium, phosphorus, magnesium, dan chloride yang membantu membekalkan tenaga dan mengimbangi metabolisme air dalam tubuh

TESTIMONI PENGGUNA





Performance Drink ni kita boleh variasikan cara bancuhan tau. Nak blend dengan buah pun lagi elok dan lagi best!







Kalau korang berminat nak order boleh terus PM kaknira k. Lelaju kaknira settlekan untuk korang. 

JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam 
  • Selamat
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan sejak lebih 50 tahun lalu dan kini masih teguh berpegang kepadanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?
Saya ialah Kaknira merupakan pengedar Shaklee yang jujur,amanah dan mementingkan kesihatan anda. Hubungi kaknira supaya dapat bantu anda dan keluarga lebih sihat. Jadual pengambilan vitamin juga akan disediakan khas kepada anda dan keluarga. Konsultasi istimewa juga akan disediakan.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke Seluruh dunia samaada menggunakan khidmat Poslaju,Gdex,Citylink,Skynet dan lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat melalui akaun Maybank dan juga Cimb.

KAWASAN COD
Bachok,Jelawat,Kubang Kerian,Pasir Tumbuh dan Sekitar Kota Bharu. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat untuk menjadi pengedar shaklee dan menikmati bonus tunai dan lain-lain? Jom sertai team kami, #ThePrestigesGroup (TPG) yang mempunyai ahli aktif,kelas online percuma dengan masa yang fleksibal.

Jika berminat untuk pembelian atau pertanyaan boleh contact kaknira seperti detail di bawah.

No. Handphone :012-982 7229 (klik link ni untuk terus whatsapp)
Post a Comment