Monday, 7 May 2018

SIJIL HALAL 2018 PRODUK SHAKLEE


Hai koranggg, nak consume produk shaklee usah ragu-ragu okay. 

Ada sijil halalnya. hehhee.

Gunakan tanpa was-was okay.

Shaklee Bachok


JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam 
  • Selamat
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan sejak lebih 50 tahun lalu dan kini masih teguh berpegang kepadanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?
Saya ialah Kaknira merupakan pengedar Shaklee yang jujur,amanah dan mementingkan kesihatan anda. Hubungi kaknira supaya dapat bantu anda dan keluarga lebih sihat. Jadual pengambilan vitamin juga akan disediakan khas kepada anda dan keluarga. Konsultasi istimewa juga akan disediakan.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke Seluruh dunia samaada menggunakan khidmat Poslaju,Gdex,Citylink,Skynet dan lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat melalui akaun Maybank dan juga Cimb.

KAWASAN COD
Bachok,Jelawat,Kubang Kerian,Pasir Tumbuh dan Sekitar Kota Bharu. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat untuk menjadi pengedar shaklee dan menikmati bonus tunai dan lain-lain? Jom sertai team kami, #ThePrestigesGroup (TPG) yang mempunyai ahli aktif,kelas online percuma dengan masa yang fleksibal.

Jika berminat untuk pembelian atau pertanyaan boleh contact kaknira seperti detail di bawah.

No. Handphone :012-982 7229 (klik link ni untuk terus whatsapp)
Continue Reading

SELAMAT HARI IBU


Sebenarnya hari hari adalah hari ibu. Tidak ada tarikh khas untuk kita menyatakann cintanya kasih kita pada ibu. Cuma, bila ada tarikh khas ni, ofkoslah kita nak berikan sesuatu yang istimewa untuk ibu kita kan? Means, jika hari biasa kita dah bagi benda-benda lain atau belanja ibu makan, cuma pada tarikh hari ibu kita berikan sesuatu yang special. Youth contohnya. hihi. 

Sempena mothers day, ada PROMOSI ISTIMEWA untuk ibu2 atas pembelian Youth.

ADAKAH SKINCARE ANDA SELAMAT UTK ANDA?
Youth adalah skincare organic terbaru yg mengambil masa 8 tahun untuk dihasilkan atas kajian pakar saintis dunia, doktor dermatology, aesthetic dan opthalmology.

Ia adalah 100% berasaskan bahan semulajadi iaitu botanik dan bebas bahan kimia sintetik.

Menurut semakan dipasaran, kebanyakan produk yg berkesan ini rupanya bergantung pada bahan kimia yang tidak cukup selamat untuk penggunaan. Produk organik pulak terlalu lambat berkesan.

Maka Mr Roger Bartnet Ceo Shaklee mula terfikir,’Tak ada ke produk yg organik, bebas bahan kimia sintetik, hanya berasaskan semulajadi sahaja tapi sgt sgt berkesan?’

Maka terciptanya Youth dalam masa 8 tahun.

Kenapa lambat sgt??

Kerana penghasilannya terlampau teliti demi kualiti terbaik dan no.1 di pasaran.

Ikut kajian pengguna yg saintis Shaklee jalankan:
Semua pengguna Youth mendapat effect serta-merta.
2/3 dari pengguna Youth berjayan anjakan usia sel kulit mereka 10 tahun lebih muda dari usia asal

PROVEN.
SAFE.

Kenapa Youth adalah hadiah paling bermakna untuk mother’s day?

Sebab Youth adalah produk terbaik utk kecantikan. Ia melindungi sel kulit dari cepat rosak.

Ia ada fungsi repair sel yg rosak akibat pencemaran udara, toxin, radikal bebas.

Ia melembapkan kulit.

Kulit yg lembap adalah kulit yg berseri, glow dan makin muda dari hari ke hari.

Jom hadiahkan diri anda dan ibu anda skincare terbaik ni.
Ramai dah guna dan semuanya makin cantik kulitnya. Anda bila lagi? Jom beli Youth Promo!!

SHAKLEE BACHOK

SHAKLEE BACHOK


JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam 
  • Selamat
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan sejak lebih 50 tahun lalu dan kini masih teguh berpegang kepadanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?
Saya ialah Kaknira merupakan pengedar Shaklee yang jujur,amanah dan mementingkan kesihatan anda. Hubungi kaknira supaya dapat bantu anda dan keluarga lebih sihat. Jadual pengambilan vitamin juga akan disediakan khas kepada anda dan keluarga. Konsultasi istimewa juga akan disediakan.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke Seluruh dunia samaada menggunakan khidmat Poslaju,Gdex,Citylink,Skynet dan lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat melalui akaun Maybank dan juga Cimb.

KAWASAN COD
Bachok,Jelawat,Kubang Kerian,Pasir Tumbuh dan Sekitar Kota Bharu. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat untuk menjadi pengedar shaklee dan menikmati bonus tunai dan lain-lain? Jom sertai team kami, #ThePrestigesGroup (TPG) yang mempunyai ahli aktif,kelas online percuma dengan masa yang fleksibal.

Jika berminat untuk pembelian atau pertanyaan boleh contact kaknira seperti detail di bawah.

No. Handphone :012-982 7229 (klik link ni untuk terus whatsapp)

Continue Reading

Saturday, 5 May 2018

PERFORMANCE DRINK KEKALKAN AIR DALAM BADAN


Hai koranggg! Ya Rabbi. Haritu janji nak update blog setiap hari kan/ Last-last ke lautttt dalam jugak blog kaknira ni. *dush! Mohon sedar diri kakniraaa uiiii. Sila lah rajin sikit memblog tu. Kesian followers yang tunggu entri terbaru. #hahahhahaaaPERASAN!

Okay kaknira nak share bulan ni ada promosi Performnace Drink, Meal Shakes dan Cinch Vanilla. Semua sedap-sedap. Tapi untuk entri kali ni kaknira nak share pasal air oren shaklee yang super duper best gila! Erm dapppp sangatttt.


merupakan antara supplement terbaik yg pernah dihasilkan oleh shaklee untuk membantu membekalkan tenaga berpanjangan bagi mereka yang mengamalkannya

Siapa yang boleh ambil performance drink?

atlit
orang berpuasa (ambil waktu berbuka)
ibu mengandung
ibu menyusu
pelajar
tiada selera makan
cirit birit

Performance Shaklee dihasilkan pada tahun 1980-an oleh saintis Shaklee dan Universiti Yale bagi membantu projek penerbangan Daedalus (Human-powered Flight Programme).

Performance Shaklee merupakan minuman sukan pertama bagi para atlet di Amerika Syarikat.

Melalui perkakasan produk Performance dari Shaklee, penerbangan Daedalus telah mencipta rekod sejarah sebagai penerbangan berkuasa manusia yang PALING JAUH, iaitu 72 batu dan rekod itu masih kekal hingga kini.

Apa yang specialnya PD ni? 🤔

Kurang gula dan tidak bergas

Tiada kolestrol

Tidak mengandungi bahan pengawet, bahan tiruan atau pewarna tambahan

Mempunyai kepekatan karbo yang sama dengan darah dan membolehkan ia mudah diserap utk kekalkan paras gula dalam darah

Dilengkapi dengan kandungan natrium yang membantu cepatkan penyerapan air/cecair (elektrolit) didalam tubuh

Mengandungi potassium, kalsium, sodium, phosphorus, magnesium, dan chloride yang membantu membekalkan tenaga dan mengimbangi metabolisme air dalam tubuh

TESTIMONI PENGGUNA





Performance Drink ni kita boleh variasikan cara bancuhan tau. Nak blend dengan buah pun lagi elok dan lagi best!







Kalau korang berminat nak order boleh terus PM kaknira k. Lelaju kaknira settlekan untuk korang. 

JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam 
  • Selamat
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan sejak lebih 50 tahun lalu dan kini masih teguh berpegang kepadanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?
Saya ialah Kaknira merupakan pengedar Shaklee yang jujur,amanah dan mementingkan kesihatan anda. Hubungi kaknira supaya dapat bantu anda dan keluarga lebih sihat. Jadual pengambilan vitamin juga akan disediakan khas kepada anda dan keluarga. Konsultasi istimewa juga akan disediakan.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke Seluruh dunia samaada menggunakan khidmat Poslaju,Gdex,Citylink,Skynet dan lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat melalui akaun Maybank dan juga Cimb.

KAWASAN COD
Bachok,Jelawat,Kubang Kerian,Pasir Tumbuh dan Sekitar Kota Bharu. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat untuk menjadi pengedar shaklee dan menikmati bonus tunai dan lain-lain? Jom sertai team kami, #ThePrestigesGroup (TPG) yang mempunyai ahli aktif,kelas online percuma dengan masa yang fleksibal.

Jika berminat untuk pembelian atau pertanyaan boleh contact kaknira seperti detail di bawah.

No. Handphone :012-982 7229 (klik link ni untuk terus whatsapp)
Continue Reading