Sunday, 14 January 2018

TAWARAN BONUS KERETA


Ya Rabbi, lama sungguh kaknira tak update blog kan? Dah ada yang merindui ke? Herherher. Bajet retiss sangat. 

Mulai harini kaknira dah janji dengan diri sendiriakan terus update blog ni. Tak nak bagi bersawang dah. *okay, kaknira pomish eh*.

Entri ni kaknira nak share selain BONUS DUIT yang shaklee tawarkan, kompeni ni juga sediakan BONUS KERETA. Wow. Best giler! Pilih jer nak beli kereta apa, bulanan nanti kompeni Shaklee yang bayarkan. Syiokkk kan?


Sungguh tak sangka dah masuk bulan yang ke 9 kaknira tolong asben bayar cik alza RM 500 sebulan.
Myb bagi orang lain nilai tu sikit je. Tapi bagi kaknira yang tak kerja ni, nilai tu sangat banyak . RM 500 tu dah hilang duit untuk shopping.

Tapi, untuk kesenangan dan keselesaan anak-anak, kaknira decide untuk bantu suami bayar. Semua kemudahan lain suami dah sediakan daripada rumah yang selesa, keperluan dapur, keperluan kaknira dan anak-anak. So apa salahnya kaknira bantu ringankan suami sikit.



Kaknira berharap sangat bermula bulan 5 nanti bagi SHAKLEE je yang bayar kereta tu. Korang doakan moga kaknira dapat complete CAR BONUS dengan cemerlang.
Nanti yang RM 500 ni boleh kaknira konsisten saving untuk anak-anak.

Yang paling syiok, BONUS KERETA ni nilainya tanpa had. Selagi kita layak dapat BONUS KERETA, selagi tu lah kita akan dapat. Bestkan?

Ada ke yang nak try buat business shaklee? Boleh join team kaknira, kaknira akan ajar daripada ZERO TO HERO.

Modal permulaan yang sangat RENDAH. Pulangan yang sangat BESAR dengan TINDAKAN yang LUAR BIASA.

JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam 
  • Selamat
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan sejak lebih 50 tahun lalu dan kini masih teguh berpegang kepadanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?
Saya ialah Kaknira merupakan pengedar Shaklee yang jujur,amanah dan mementingkan kesihatan anda. Hubungi kaknira supaya dapat bantu anda dan keluarga lebih sihat. Jadual pengambilan vitamin juga akan disediakan khas kepada anda dan keluarga. Konsultasi istimewa juga akan disediakan.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke Seluruh dunia samaada menggunakan khidmat Poslaju,Gdex,Citylink,Skynet dan lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat melalui akaun Maybank dan juga Cimb.

KAWASAN COD
Bachok,Jelawat,Kubang Kerian,Pasir Tumbuh dan Sekitar Kota Bharu. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat untuk menjadi pengedar shaklee dan menikmati bonus tunai dan lain-lain? Jom sertai team kami, #ThePrestigesGroup (TPG) yang mempunyai ahli aktif,kelas online percuma dengan masa yang fleksibal.

Jika berminat untuk pembelian atau pertanyaan boleh contact kaknira seperti detail di bawah.

No. Handphone :012-982 7229 (klik link ni untuk terus whatsapp)
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016