Saturday, 27 January 2018

PRODUK TERBARU SHAKLEE : COQTROL PLUS


Haritu kemain kan kaknira janji nak update setiap hari. Tapi, dah mungkir janji. Sob. Sob. Sebenarnya bukan mungkir janji tapi laptop kaknira repair,pagi tadi baru pi pickup rumah kakak.

So malam ni kaknira gigih untuk update blog. Herherher.

Meh kaknira perkenalkan satu produk terbaru daripada Shaklee iaitu COQTROL PLUS.

Wow! Memang best giler produk terbaru ni,baru je launching dah berbotol-botol dapat jual. Laku sungguh. Hiiiihiiiiihi.

Kelebihan COQTROL PLUS

1. TENAGA YANG BERKEKALAN
Kandungan CoQ10 yang lebih tinggi menghasilkan lebih banyak tenaga di dalam sel anda serta membekalkan tenaga dengan lebih cekap. Hasilnya, anda boleh menjalani hari dengan bertenaga, cergas dan berkeyakinan! Peningkatan CoQ10 membantu :

  • Meningkatkan kekuatan otot.
  • Mempercepatkan pemulihan luka.
2. PEREDARAN DARAH YANG SIHAT
CoQ10 lebih tertumpu pada organ-organ yang menggunakan banyak tenaga seperti jantung. Peredaran darah yang sihat menunjukkan jantung anda kuat dan sihat. Untuk mengekalkannya berdengup dengan sihat, anda memerlukan CoQ10 tambahan yang membantu:
  • Menguatkan otot-otot jantung.
  • Menyokong fungsi jantung yang sihat.
  • Meningkatkan paras tenaga untuk mereka yang mengambil statin.
3. SISTEM REPRODUKSI YANG SIHAT
Selain bertindak sebagai antioksida yang kuat untuk melawan tindakbalas oksidatif,CoQ10 juga menyokong sistem reproduktif yang sihat dengan meningkatkan tenaga dalam sperma dan ovum. Pengambilan CoQ10 membantu :
  • Meningkatkan jumlah sperma yang sihat.
  • Meningkatkan  pergerakan ovum.
  • Meningkatkan kualiti ovum.
4. KULIT YANG BERSERI
CoQ10 juga terdapat dipermukaan kulit yang melindungi kulit anda dari sinaran UV yang berbahaya. Ia juga membekalkan tenaga untuk sel-sel yang rosak memperbaiki diri mereka sendiri,jadi kulit anda kekal berseri dan kelihatan lebih muda. Pengambilan CoQ10 membantu:
  • Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan.
  • Meningkatkan tekstur kulit.
5. MENINGKATKAN FUNGSI KOGNITIF
Bertindak sebagai antioksida yang melindungi saraf,CoQ10 membantu mengurangkan pembentukan plak amiloid, salah satu punca utama Penyakit Alzheimer, di dalam otak anda. Kekalkan kesihatan sel-sel otak dan tingkatkan memori, tumpuan serta minda anda dengan CoQ10 yang juga membantu :
  • Menjana fungsi otak yang sihat.
  • Meningkatkan fokus dan fungsi-fungsi sel otak.
Berapa Banyak CoQ10 yang Anda Perlukan?

Kajian telah menunjukkan bahawa 100mg Coenzyme Q10 memberikan pelbagai manfaat kepada badan. Walaupun CoQ10 secara semulajadi dihasilkan oleh badan kita, ianya merosot seiring dengan gaya hidup dan usia. Seawal usia 20 tahun, tubuh anda mengalami kesukaran untuk menghasilkan CoQ10. 

Mereka yang mengambil statin,ubat untuk merendahkan kolestrol, memerlukan jumlah CoQ10 yang lebih tinggi kerana ubat tersebut mengurangkan penghasilannya dalam badan sebanyak 40%!

Untuk memastikan anda mendapat 100mg Coenzyme Q10, anda perlu mengambil :
3k daging merah, 100 cawan brokoli rebus, 100 sudu besar minyak Canola, 3.3kg Mentega Kacang atau  100mg Suplemen CoQ10.





JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam 
  • Selamat
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan sejak lebih 50 tahun lalu dan kini masih teguh berpegang kepadanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?
Saya ialah Kaknira merupakan pengedar Shaklee yang jujur,amanah dan mementingkan kesihatan anda. Hubungi kaknira supaya dapat bantu anda dan keluarga lebih sihat. Jadual pengambilan vitamin juga akan disediakan khas kepada anda dan keluarga. Konsultasi istimewa juga akan disediakan.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke Seluruh dunia samaada menggunakan khidmat Poslaju,Gdex,Citylink,Skynet dan lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat melalui akaun Maybank dan juga Cimb.

KAWASAN COD
Bachok,Jelawat,Kubang Kerian,Pasir Tumbuh dan Sekitar Kota Bharu. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat untuk menjadi pengedar shaklee dan menikmati bonus tunai dan lain-lain? Jom sertai team kami, #ThePrestigesGroup (TPG) yang mempunyai ahli aktif,kelas online percuma dengan masa yang fleksibal.

Jika berminat untuk pembelian atau pertanyaan boleh contact kaknira seperti detail di bawah.

Instagram : kedaivitamin_kelantan
No. Handphone :012-982 7229 (klik link ni untuk terus whatsapp)
Next
This is the most recent post.
Older Post
Post a Comment