Wednesday, 25 October 2017

Apa Yang Shaklee Telah Bagi Kepada Saya



APA YANG SHAKLEE TELAH BAGI KEPADA SAYA.(PART 2)

Sebuah kereta yang selesa untuk keluarga.

Sebelum ni memang ada kereta tetapi nak cakap selesa sangat tu takdela sangat. Sebab..

Takde ekon

Ingat beberapa tahun lepas,masa tu kaknira baru je habis pantang. Suami nak bawa pi jalan-jalan tapi sampai pertengahan jalan hujan lebat.

Suami terpaksa stop tepi jalan sebab tak boleh nak jalan. Paham-paham jer la kan kalau keta takde ekon,nak drive dalam hujan memang tak nampak jalan.

Kena lap dengan kainWalaupun keta tu takde ekon,anak sakit deman,kaknira nak beranak,kereta tu lah yang bawa kami anak beranak sampai ke spital dengan selamat. Heheeee.

Start tahun lepas kaknira suarakan pada suami,beli kereta baru. Masa tu suami tak jawab pape. Myb dia tak yakin kot dengan kaknira untuk bayar keta.

Lepas tu kaknira senyap dan dah tak suarakan pasal keta ni. Sebab stail asben dia tak suka repeat benda sama

Alih-alih bulan 4 tahun ni, dia minta kaknira bagi RM 500 sebulan. Then kaknira tanya la untuk apa. Dia cakap bayar keta. Waaaaaa. Seronok!

Sekarang ni alhamdulillah kaknira buktikan kepada suami yang kaknira dapat bayar duit keta bulan-bulan RM 500. Bulan ni dah masuk bulan ke 6 kaknira bayar pakai bonus shaklee. Syukur sangat.

Walaupun bukan keta mewah tapi kaknira cukup syukur sekurangnya anak-anak dah selesa. Takde la berpeluh dalam keta Nak tidur pun selesa sebab ruang dah besar.

Alhamdulillah. Korang doakan kaknira dapat car bonus pulak. Bagi shaklee bayar bulan-bulan. Nanti RM 500 yang keta tu dapatlah kaknira buat benda lain pulak. Hihihi.

Perjalanan kaknira dalam business shaklee ni masih jauh dan panjang. Banyak impian kaknira lakarkan. Bukan untuk diri sendiri saja tapi untuk family,team dan masyarakat.

In Sha Allah moga Allah permudahkan segalanya.

Ada ke yang punya angan-angan nak beli keta? Jom kita sama-sama buat business shaklee. Kaknira ajarkan. Ikut formula kaknira ajar dan hati kena kental. 



JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam 
  • Selamat
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan sejak lebih 50 tahun lalu dan kini masih teguh berpegang kepadanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?
Saya ialah Kaknira merupakan pengedar Shaklee yang jujur,amanah dan mementingkan kesihatan anda. Hubungi kaknira supaya dapat bantu anda dan keluarga lebih sihat. Jadual pengambilan vitamin juga akan disediakan khas kepada anda dan keluarga. Konsultasi istimewa juga akan disediakan.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke Seluruh dunia samaada menggunakan khidmat Poslaju,Gdex,Citylink,Skynet dan lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat melalui akaun Maybank dan juga Cimb.

KAWASAN COD
Bachok,Jelawat,Kubang Kerian,Pasir Tumbuh dan Sekitar Kota Bharu. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat untuk menjadi pengedar shaklee dan menikmati bonus tunai dan lain-lain? Jom sertai team kami, #ThePrestigesGroup (TPG) yang mempunyai ahli aktif,kelas online percuma dengan masa yang fleksibal.


Jika berminat untuk pembelian atau pertanyaan boleh contact kaknira seperti detail di bawah.

No. Handphone :012-982 7229 (klik link ni untuk terus whatsapp)
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016