Monday, 23 October 2017

Apa Yang Shaklee Berikan Kepada Saya


APA YANG SHAKLEE BERIKAN KEPADA SAYA.(Part 1)

Kebebasan waktu.

Sejak join Shaklee apa yang telah kaknira dapat adalah kebebasan waktu.

Kalau sebelum ni kaknira bekerja makan gaji,kaknira tak punya masa yang banyak untuk luangkan bersama famili.
Waktu keja jam 9 pagi hingga 6 petang. Seawal 7 pagi kaknira dah pergi keja dengan suami. Masuk keja pukul 9 pagi tapi kaknira pergi awal tumpang suami. Anak kunci pejabat ada dengan kaknira,so beepagian lah sampai kat tempat keja.

Kalau ada awards untuk pekerja sampai awal ke pejabat ofkos kaknira yang dapat.

Time kerja dulu,paling perit bila anak deman. Nak cuti kerap kali memang malu sebab bos sangat baik. Tapi biasalah sindrom mak-mak ni kalau anak deman,memang tak dapat nak bagi tumpuan pada kerja. Dalam kepala ni asyik fikirkan anak saja.

Ni semua cerita waktu kerja. Sekarang ni dah cukup syukur sangat sebab kaknira dah ada kebebasan waktu. Kalau anak deman pun dah tak payah sibuk-sibuk nak minta cuti. Sebab kaknira takde bos. Diri sendiri yang jadi bos.

Teringat masa 'Affi admit ward 4 hari sebelum raya haritu. Kalau lah kaknira masih makan gaji macam mana lah nak handle ye. Nasiblah tak keja jadi kaknira sendiri yang boleh jaga anak kat dalam wad.

Walau anak dalam wad,business kaknira tetap jalan. Kalau ada order customer,kaknira minta PA uruskan atau kaknira order kat website. Klik-klik saja dalam website dan shaklee hantarkan terus kepada customer. Kerja kaknira hanyalah follow up dorang.

Alhamdulillah. Ni salah satu sebab kenapa kaknira cinta kepada business shaklee.

Business shaklee telah bagi kebebasan waktu kepada kaknira untuk uruskan anak dan family.
Nak jadi sebahagian team #ThePrestigesGroup?
Kaknira akan guide dan bantu korang yang nak buat duit dengan business Shaklee.



JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam 
  • Selamat
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan sejak lebih 50 tahun lalu dan kini masih teguh berpegang kepadanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?
Saya ialah Kaknira merupakan pengedar Shaklee yang jujur,amanah dan mementingkan kesihatan anda. Hubungi kaknira supaya dapat bantu anda dan keluarga lebih sihat. Jadual pengambilan vitamin juga akan disediakan khas kepada anda dan keluarga. Konsultasi istimewa juga akan disediakan.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke Seluruh dunia samaada menggunakan khidmat Poslaju,Gdex,Citylink,Skynet dan lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat melalui akaun Maybank dan juga Cimb.

KAWASAN COD
Bachok,Jelawat,Kubang Kerian,Pasir Tumbuh dan Sekitar Kota Bharu. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat untuk menjadi pengedar shaklee dan menikmati bonus tunai dan lain-lain? Jom sertai team kami, #ThePrestigesGroup (TPG) yang mempunyai ahli aktif,kelas online percuma dengan masa yang fleksibal.


Jika berminat untuk pembelian atau pertanyaan boleh contact kaknira seperti detail di bawah.

No. Handphone :012-982 7229 (klik link ni untuk terus whatsapp)
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016