Wednesday, 25 October 2017

Apa Yang Shaklee Telah Bagi Kepada Saya



APA YANG SHAKLEE TELAH BAGI KEPADA SAYA.(PART 2)

Sebuah kereta yang selesa untuk keluarga.

Sebelum ni memang ada kereta tetapi nak cakap selesa sangat tu takdela sangat. Sebab..

Takde ekon

Ingat beberapa tahun lepas,masa tu kaknira baru je habis pantang. Suami nak bawa pi jalan-jalan tapi sampai pertengahan jalan hujan lebat.

Suami terpaksa stop tepi jalan sebab tak boleh nak jalan. Paham-paham jer la kan kalau keta takde ekon,nak drive dalam hujan memang tak nampak jalan.

Kena lap dengan kainWalaupun keta tu takde ekon,anak sakit deman,kaknira nak beranak,kereta tu lah yang bawa kami anak beranak sampai ke spital dengan selamat. Heheeee.

Start tahun lepas kaknira suarakan pada suami,beli kereta baru. Masa tu suami tak jawab pape. Myb dia tak yakin kot dengan kaknira untuk bayar keta.

Lepas tu kaknira senyap dan dah tak suarakan pasal keta ni. Sebab stail asben dia tak suka repeat benda sama

Alih-alih bulan 4 tahun ni, dia minta kaknira bagi RM 500 sebulan. Then kaknira tanya la untuk apa. Dia cakap bayar keta. Waaaaaa. Seronok!

Sekarang ni alhamdulillah kaknira buktikan kepada suami yang kaknira dapat bayar duit keta bulan-bulan RM 500. Bulan ni dah masuk bulan ke 6 kaknira bayar pakai bonus shaklee. Syukur sangat.

Walaupun bukan keta mewah tapi kaknira cukup syukur sekurangnya anak-anak dah selesa. Takde la berpeluh dalam keta Nak tidur pun selesa sebab ruang dah besar.

Alhamdulillah. Korang doakan kaknira dapat car bonus pulak. Bagi shaklee bayar bulan-bulan. Nanti RM 500 yang keta tu dapatlah kaknira buat benda lain pulak. Hihihi.

Perjalanan kaknira dalam business shaklee ni masih jauh dan panjang. Banyak impian kaknira lakarkan. Bukan untuk diri sendiri saja tapi untuk family,team dan masyarakat.

In Sha Allah moga Allah permudahkan segalanya.

Ada ke yang punya angan-angan nak beli keta? Jom kita sama-sama buat business shaklee. Kaknira ajarkan. Ikut formula kaknira ajar dan hati kena kental. 



JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam 
  • Selamat
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan sejak lebih 50 tahun lalu dan kini masih teguh berpegang kepadanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?
Saya ialah Kaknira merupakan pengedar Shaklee yang jujur,amanah dan mementingkan kesihatan anda. Hubungi kaknira supaya dapat bantu anda dan keluarga lebih sihat. Jadual pengambilan vitamin juga akan disediakan khas kepada anda dan keluarga. Konsultasi istimewa juga akan disediakan.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke Seluruh dunia samaada menggunakan khidmat Poslaju,Gdex,Citylink,Skynet dan lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat melalui akaun Maybank dan juga Cimb.

KAWASAN COD
Bachok,Jelawat,Kubang Kerian,Pasir Tumbuh dan Sekitar Kota Bharu. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat untuk menjadi pengedar shaklee dan menikmati bonus tunai dan lain-lain? Jom sertai team kami, #ThePrestigesGroup (TPG) yang mempunyai ahli aktif,kelas online percuma dengan masa yang fleksibal.


Jika berminat untuk pembelian atau pertanyaan boleh contact kaknira seperti detail di bawah.

No. Handphone :012-982 7229 (klik link ni untuk terus whatsapp)

Monday, 23 October 2017

Apa Yang Shaklee Berikan Kepada Saya


APA YANG SHAKLEE BERIKAN KEPADA SAYA.(Part 1)

Kebebasan waktu.

Sejak join Shaklee apa yang telah kaknira dapat adalah kebebasan waktu.

Kalau sebelum ni kaknira bekerja makan gaji,kaknira tak punya masa yang banyak untuk luangkan bersama famili.
Waktu keja jam 9 pagi hingga 6 petang. Seawal 7 pagi kaknira dah pergi keja dengan suami. Masuk keja pukul 9 pagi tapi kaknira pergi awal tumpang suami. Anak kunci pejabat ada dengan kaknira,so beepagian lah sampai kat tempat keja.

Kalau ada awards untuk pekerja sampai awal ke pejabat ofkos kaknira yang dapat.

Time kerja dulu,paling perit bila anak deman. Nak cuti kerap kali memang malu sebab bos sangat baik. Tapi biasalah sindrom mak-mak ni kalau anak deman,memang tak dapat nak bagi tumpuan pada kerja. Dalam kepala ni asyik fikirkan anak saja.

Ni semua cerita waktu kerja. Sekarang ni dah cukup syukur sangat sebab kaknira dah ada kebebasan waktu. Kalau anak deman pun dah tak payah sibuk-sibuk nak minta cuti. Sebab kaknira takde bos. Diri sendiri yang jadi bos.

Teringat masa 'Affi admit ward 4 hari sebelum raya haritu. Kalau lah kaknira masih makan gaji macam mana lah nak handle ye. Nasiblah tak keja jadi kaknira sendiri yang boleh jaga anak kat dalam wad.

Walau anak dalam wad,business kaknira tetap jalan. Kalau ada order customer,kaknira minta PA uruskan atau kaknira order kat website. Klik-klik saja dalam website dan shaklee hantarkan terus kepada customer. Kerja kaknira hanyalah follow up dorang.

Alhamdulillah. Ni salah satu sebab kenapa kaknira cinta kepada business shaklee.

Business shaklee telah bagi kebebasan waktu kepada kaknira untuk uruskan anak dan family.
Nak jadi sebahagian team #ThePrestigesGroup?
Kaknira akan guide dan bantu korang yang nak buat duit dengan business Shaklee.



JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam 
  • Selamat
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan sejak lebih 50 tahun lalu dan kini masih teguh berpegang kepadanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?
Saya ialah Kaknira merupakan pengedar Shaklee yang jujur,amanah dan mementingkan kesihatan anda. Hubungi kaknira supaya dapat bantu anda dan keluarga lebih sihat. Jadual pengambilan vitamin juga akan disediakan khas kepada anda dan keluarga. Konsultasi istimewa juga akan disediakan.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke Seluruh dunia samaada menggunakan khidmat Poslaju,Gdex,Citylink,Skynet dan lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat melalui akaun Maybank dan juga Cimb.

KAWASAN COD
Bachok,Jelawat,Kubang Kerian,Pasir Tumbuh dan Sekitar Kota Bharu. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat untuk menjadi pengedar shaklee dan menikmati bonus tunai dan lain-lain? Jom sertai team kami, #ThePrestigesGroup (TPG) yang mempunyai ahli aktif,kelas online percuma dengan masa yang fleksibal.


Jika berminat untuk pembelian atau pertanyaan boleh contact kaknira seperti detail di bawah.

No. Handphone :012-982 7229 (klik link ni untuk terus whatsapp)

ESP Shaklee Best Sangat Ke?



Kenapa lah hot demand sangat ESP ni? Sampaikan ada satu tahap ni out of stock dalam Malaysia. Bukan tu jer setiap SID ada limit pembelian. Memang parah sungguh.

Meh kaknira share apa kebaikan yang kita dapat sekiranya consume ESP Shaklee.

1- Cerahkan kulit 
2- Hilangkan jeragat
3- Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu
4- Bantu mempercepatkan penyembuhan luka
5- Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
6- Anjalkan payudara
7- Anjalkan punggung
8- Atasi gastrik dan pedih ulu hati
9- Mengatasi lesu
10- Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa
11- Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
12- Mencantikkan kuku
13- Menghaluskan tumit pecah
14- Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam contohnya ketika berpuasa
15- Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu
16- Meningkatkan pengeluaran susu - protein salah satu bahan mentah menghasilkan susu
17- Pengganti sarapan dan supper
18- Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan.
19- Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
20- Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
21- Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
22- Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
23- Rendah lemak, tanpa kolestrol
24- Membantu mengurangkan risiko kanser,
25- Bertindak sebagai antioksidan,
26- Menguatkan sistem imun tubuh,
27- Mempertingkatkan tahap kolestol baik,
28- Memelihara kesihatan jantung
29- Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
30- Baik untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavones.
31- Membantu merendahkan paras kolestrol,
32- Mencegah osteoporosis
33- Membantu pembentukan sel-sel baru

Promosi masih lagi berlangsung. Boleh cecepat order sebelum kembali kepada harga asal.





Tengok resipi tu,teruja dan tergodakan nak cuba? Kalau nak cuba kena cepat-cepat order sementara harga tengah murah ni. hehehee.

JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam 
  • Selamat
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan sejak lebih 50 tahun lalu dan kini masih teguh berpegang kepadanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?
Saya ialah Kaknira merupakan pengedar Shaklee yang jujur,amanah dan mementingkan kesihatan anda. Hubungi kaknira supaya dapat bantu anda dan keluarga lebih sihat. Jadual pengambilan vitamin juga akan disediakan khas kepada anda dan keluarga. Konsultasi istimewa juga akan disediakan.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke Seluruh dunia samaada menggunakan khidmat Poslaju,Gdex,Citylink,Skynet dan lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat melalui akaun Maybank dan juga Cimb.

KAWASAN COD
Bachok,Jelawat,Kubang Kerian,Pasir Tumbuh dan Sekitar Kota Bharu. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat untuk menjadi pengedar shaklee dan menikmati bonus tunai dan lain-lain? Jom sertai team kami, #ThePrestigesGroup (TPG) yang mempunyai ahli aktif,kelas online percuma dengan masa yang fleksibal.



Jika berminat untuk pembelian atau pertanyaan boleh contact kaknira seperti detail di bawah.


No. Handphone :012-982 7229 (klik link ni untuk terus whatsapp)
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016