Wednesday, 6 September 2017

Kulit Cantik Dan Berseri Idaman Wanita



Bila sebut pasal soya nie mula lah KakNira terbayang air kaler puteh, rasa manis manis. Minum pulak minum sejuk sejuk time panas, perghhh merecikk youuu. Kadang kadang KakNira layan tauhu fa. Makan sejuk sedap jugak *ehh tertelan ailio KakNira tauu

Tapi KakNira bukan nak cita pasal tu semua. Nie ha nak cita pasal #ESPShaklee yang juga adik beradik soya. Bila search memang berlambak lah kebaikan dia. Salah satunya untuk kulit. Wanita zaman sekarang berlumba lumba nak kulit ploles, glowing bagai tapi mereka lebih memilih penjagaan luaran saja. Sepatutnya kulit nie perlu sihat dari dalam. Bila sel sel dalam badan sihat, automatik kulit luar juga akan lebih sihat dan bertenaga. Keserian muka itu terpancar bak sinaran matahari. Gittew

#ESPShaklee nie membantu uolls merawat sel sel yang mati akibat terdedah terlalu lama di bawah matahari. Selain tu kalau uolls ada parut sebab jerawat atau kesan pembedahan, #ESPShaklee juga membantu menghilangkan parut tersebut. Best kan? Minum minum je parut hilang. Fuhhh 


Kalau tanya KakNira, KakNira akan suggest kan sekali dengan vitamin C  dan vitamin E . Alang alang nak cantik biar sampai jadik cantik macam Erah Pajirah. Hehe! Gabungan ketiga tiga item nie bukan je buatkan kulit uolls nampak cantik, awet muda dan berseri tapi dalam diam dia telah membuang segala lelemak dalam badan uolls.




♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases ♡

Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah
TEMPAT COD : BACHOK & JELAWAT (caj penghantaran dikenakan jika perlu). Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia termasuk Sabah,Sarawak dan Brunei.

No. Handphone : 019-958 2426/ 012-982 7229

Minuman Wajib Setiap Pagi


ESP ialah satu-satunya supplement yang dicadangkan dalam kebanyakkan set cadangan Shaklee.

Kerana PROTIEN merupakan BLOK ASAS & MAKANAN kepada sel kita. PROTIEN penting untuk PEMBENTUKAN & PEMBAHARUAN SEL.

Jadi bila sel sihat dan cukup zat, PENYERAPAN NUTRIEN menjadi lebih optimum 


Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama.
Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari.
Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi.
Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat.
Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser.
Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos.
Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah.
Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat.

No wonder lah ESP ni salah satu supplement WAJIB consume untuk semuaaaaaa orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee.

Terlalu banyakkkkkkk KELEBIHAN yang kaknira perolehi hanya dengan pengambilan supplement ESP secara konsisten 




♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases ♡

Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah
TEMPAT COD : BACHOK & JELAWAT (caj penghantaran dikenakan jika perlu). Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia termasuk Sabah,Sarawak dan Brunei.

No. Handphone : 019-958 2426/ 012-982 7229


Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016