Sunday, 25 December 2016

SET BERPANTANG SHAKLEE


Ramai ibu2 yang tercari-cari SET BERPANTANG akan tanya kaknira mana sesuai dan yang wajib untuk mereka yang bakal atau sedang berpantang?

Sebenarnya semua ni diperlukan oleh badan dan ada keperluan dan kelebihannya masing2.

antaranya  

✔ESP untuk memberi tenaga dan pekatkan susu badan ibu. sekaligus bole turunkan berat badan semasa berpantang.

✔ B Complex untuk mengurangkan stress@meroyan semasa pantang (baby blues). 

✔ OMEGA GUARD untuk bakar lemak ibu bepantang. Bantu salurkan EPA & DHA kepada bayi melalui susu ibu (bayi akan genius) sbb dapat khasiat.

✔ LECITHIN bantu elakkan saluran susu ibu tersumbat. 

✔VITAMIN C cepat pulihkan luka dari dalam. bagus untuk baby dan ibu.

✔VITALEA multivitamin utk ibu supaya ibu tak pengsan sbb kekurangan darah selepas bersalin. Sama juga bagi energy utk ibu.

✔OSTEMATRIX kalsium utk elak sembelit masa berpantang juga kuatkan tulang gigi dan gusi ibu dan baby masa berpntang.

✔ALFALFA kecutkan rahim dengan cepat dan perbanyakkan susu badan.

semuanya ada kebaikkannya masing2.
Tapi pada mereka yang ada bajet mereka tersendiri boleh je ambil loose item. 

Depends pada keperluan dan bajet.
Tapi macam customer2 kaknira yang ambik FULL SET BERPANTANG mesti akan berpuas hatilah dengan hasilnya sebab bukan saja BERAT BADAN TURUN, tapi SUSU PEKAT DAN BANYAK, TAKDE KEJANG KAKI, TAK RASA LETIH, BADAN RASA FRESH je.

Orang kata ambik supplemen Shaklee ni, muka pun ada "NUR". berseri2 je masa pantang. hehehe...☺

Jangan risau supplemen Shaklee ni harini pregnant, terus boleh ambik. Boleh sambung sampai masa pantang juga lepas berpantang pun.

Sebab supplemen Shaklee ni 90% supplemennya boleh diambil oleh ibu hamil, berpantang, mahupun yang menyusukan baby. Alfalfa Complex je ibu hamil tak boleh consume.

Mejoriti satu Set tahan 2-6bulan pengambilan..
yang 6 bulan tu VITAMIN C shaklee...




♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases ♡

Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah


TEMPAT COD : BACHOK & JELAWAT (caj penghantaran dikenakan jika perlu). Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia termasuk Sabah,Sarawak dan Brunei.

FB : Nira Nazri
Instagram : @anira_mustapha
No. Handphone : 019-958 2426/ 012-982 7229
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016