Thursday, 15 December 2016

Maternity Shoot



Sihat ke semua? Dah nak masuk sebulan tak update blog. Nasib belum bersawang lagi. Bukan bizi ke apa.. tapi,bercinta dengan line. Slow sangat. Nak update blog kena line laju..Baru syiok. Gituuuu.

2 minggu lepas entah angin apa yang kena,ajak anak-anak pi studio. Kekonon nak shoot time preggy. Hahaha. Anak-anak sebelum ni tak pernah buat (sebab kedai gambar ni tak wujud lagi..kalau wujud mesti dah buat).

Shoot ni dibuat tanpa suami.. Maklumlah suami kerja.. Plus dia bukan jenis suka bergambar macam Puan bini dia ni haaa..

Gambar ni di ambil masa kandungan 31 weeks. Jengggg..jengggggg.. meh tengok hasilnya.. Tapi tak cantik sangat,sebab takde mekap-mekap bagai. Kaknira calit-calit SET ENFUSELLE dan sudahkan dengan lipstick. heeehe


nampak tembam gituuu. Maklumlah dah nak masuk 8 bulan.. 

ni pulak hasil bergambar dengan anak-anak. Sebenarnya kaknira nak budak 2 orang tu jer yang bergambar..Tapi,masing-masing taknak.. Terpaksalah kaknira pun interframe..


Bagi kaknira kedai ni sangat ok. Tuan punya kedai sangat baik,friendly,photographer perempuan,staff perempuan. So,tak kekok untuk ambil gambar. Harga pun berbaloi dan sangat murah. RM 35 jer kos. Siap edit,dapat gambar saiz 8R 1 keping dan 6R 1 keping. Yang paling seronok... 10 minit jer dari rumah kaknira. Hehehe. 



Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah

Sekiranya anda berada berdekatan dengan nira (Jelawat,Bachok,Pengkalan Chepa, Kubang Kerian,Kota Bharu dan Wakaf Che Yeh) boleh buat temujanji dengan Nira. Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia,Sabah,Sarawak dan Brunei. Konsultasi percuma akan di berikan dengan setiap pembelian Vitamin daripada Nira.

FB : Nira Nazri
Instagram : @anira_mustapha
No. Handphone : 019 958 2426
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016