Wednesday, 16 November 2016

TESTIMONI SUSTAINED RELEASE VITA-C PLUS SHAKLEE



MUDA MACAM BUDAK SEKOLAH!

Hahaha,Kak Nira paling nak gelak kalau pergi mana-mana orang akan tanya,"adik belajar kat mana?", "baru balik kelas ke?"

Hakak ni dah habis belajar,dah jadi "cikgu" pun kat rumah. Usia pun dah nak hampir 30 tahun. Eh **lambat lagi** Anak pun dah nak masuk 3 orang (dengan izin Allah,keluarlah lagi sorang next year. Amin).


Vitamin paling BAJET untuk diamalkan untuk kesihatan dan kesihatan kulit adalah VITAMIN C. Harga MURAH,MAMPU MILIK & MENJIMATKAN ☺

Antara Kelebihan VITAMIN C SHAKLEE ;
Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan.
Mengurangkan simptom deman.
Mengatasi masalah jerawat degil.
Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi.
Membantu kulit sensitif seperti eczema,resdung.
Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh.
Mengurangkan kesan "sunburn".
Menjadikan kulit lebih gebu.
Melembapkan kulit dari dalam.
Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan.
Tona kulit menjadi lebih sekata.
Mengurangkan deman selsema.
Melindungi badan daripada radikal bebas.
Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka.
Merendahkan tekanan darah tinggi.
Memastikan saluran darah mengembang dengan lebih baik.
Mengurangkan kadar plumbum dalam darah secara mendadak.
Mencerahkan kulit secara semulajadi.
Membantu kelihatan lebih muda.
Merendahkan paras insulin.
Mengimbangi sistem dalam badan.
Membantu penghasilan dopatime dalam saraf sistem.
Membantu fungsi adrenal dalam meningkatkan tenaga dalam badan.
Menghalang terkena serangan jantung.
Mengawal komplikasi diabetis.
Mengawal kelemumur.
Meningkatkan pertumbuhan rambut.
Mengurangkan keguguran rambut.
Menghasilkan rambut yang lebat.
Mengelak daripada uban.

TESTIMONI : TANGAN MAKIN CERAH & MOIST




Banyak kan kebaikan yang akan dapat daripada sebotol Vitamin C. Jika rasa TERUJA & TERGODA nak try boleh roger-roger ye ☝

♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases ♡

Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah


TEMPAT COD : BACHOK & JELAWAT (caj penghantaran dikenakan jika perlu). Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia termasuk Sabah,Sarawak dan Brunei.

FB : Nira Nazri
Instagram : @anira_mustapha
No. Handphone : 019-958 2426/ 012-982 7229
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016