Thursday, 6 October 2016

PROMOSI OKTOBER 2016 : OMEGA GUARD SHAKLEE

Dah bersawang belog ni.. bukan tak sempat update,tetapi ada masalah.. masalah apa? masalah laptop yang belum repair..hukhukhuk.. dugaan betul. 

Maka,ni sempat update belog nira nak war-warkan promosi shaklee bulan ni ialah OMEGA GUARD SHAKLEE !! Beli 2 akan dapat diskaun 5% atau beli 6 akan percuma 1 botol. Wah,banyak syiokkk ler. Satu botol ni satu family boleh ambil dari anak berumur satu tahun ke atas.

Jom kita baca sikit apa istimewanya OMEGA GUARD daripada shaklee nih. Moga entry ni memberi manfaat buat pembaca belog ni ye. Amin.

Omega Guard ada Omega 3 dan Minyak Ikan terbaik 
Omega Guard adalah produk kegemaran ramai, minyak ikan terbaik dari pasaran. Ia boleh turunkan paras kolestrol dan kurangkan risiko terkena serangan jantung. 

Berikut adalah 7 sebab anda perlu pilih Omega Guard berbanding minyak ikan jenama lain di pasaran.
1. Minyak Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee diesktrak dari ikan laut dalam dan berair sejuk (sardin, mackerel, herring dan anchovies)
2. Tidak dihasilkan dari minyak hati ikan yang mengandungi toksik.
3. Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee mengandungi 3 kali lebih tumpatdari ketumpatan minyak hati ikan.
4. Sangat berbeza daripada produk omega 3 di pasaran kerana Omega Guard Shaklee satu-satunya minyak ikan omega 3 paling tulen, lengkap dengan 7 jenis asid lemak omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA dan ALA.
5. 1 kapsul Omega Guard Shaklee membekalkan 905mg asid lemak omega 3, EPA dan DHA.
6. Omega Guard Shaklee dihasilkan daripada kaedah ultratulen bergred farmaseutikal berteknologi terkini
7. Kaedah utlratulen adalah proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengektrak omega 3 yang tulen dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan PCB.
Adakah anda ingin mencubanya? Dapatkan OMEGA GUARD anda hari ini juga!

Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah

Sekiranya anda berada berdekatan dengan nira (Jelawat,Bachok,Pengkalan Chepa, Kubang Kerian,Kota Bharu dan Wakaf Che Yeh) boleh buat temujanji dengan Nira. Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia,Sabah,Sarawak dan Brunei. Konsultasi percuma akan di berikan dengan setiap pembelian Vitamin daripada Nira.

FB : Nira Nazri
Instagram : @anira_mustapha
No. Handphone : 019 958 2426

0 comments: