Thursday, 20 October 2016

Lecithin Percuma Sah Sehingga 31 OKTOBER 2016



Benda free siapa tak suka kan? Saya kalau dengar benda2 free ni memang laju jeer. Haha. Siapa yang dah stick ngan vitamin shaklee tu,better daftar sebagai ahli.. Dan buat pembelian dalam 100uv..dapat lecithin percuma 
.
Jom kita tengok apa kelebihan LECITHIN ni kepada tubuh badan kita. Banyak manfaatnya! 
🌼 menyerap vitamin yang larut lemak - membantu tubuh dalam menyerap vitamin A,D,E dan K yang larut lemak. 
🌼 melindungi hati - menghalang enapan lemak dihati,sirosis hati dan hati berlemak. Juga membantu dalam memulihkan kesihatan hati.
🌼 pemecahan lemak dan kolestrol - lecithin bertindak sebagai "pembersih" salurdarah,pemgambilan tambahan membantu mengemulasu dan metabolisme lemak,kolestrol dan trigliserid didalam tubuh
🌼 pelangsingan - menghalang obesiti. Pengambilan dalam kuantiti yang banyak mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan yang seimbang.
🌼 mencantikkan otot dan kulit - membentuk membran sel,melambatkan dan menghaluskan kulit untuk kulit yang cantik,mengaktifkan metabolisme sel dan melambatkan penuaan.
🌼 memperbaiki alergi - menghalang patelet dari mengaktifkan tisu gegelung didalam salurdarah ,seterusnya mempertingkatkan alergi seperti penyakit kulit - dermatis,deman alergi.
🌼 menghalang kejadian batu karang - 90% daripada batu karang terjadi dari kolestrol,lecithin mengemulasi kolestrol berlebihan untuk menyekat kejadian batu karang.
🌼 mempertingkatkan daya ingatan dan meringankan stres - mengandungi kolin yang membentuk penghantar untuk saraf kranial yang mempertingkatkan kuasa pembelajaran,memperbaimu daya ingatan,menghalang Alzheimer dan meringankan stress. Wanita hamil harus mengambil jumlah lecithin yang secukupnya untuk lembesaran sihat janin.
🌼 menghalang tekanan darah tinggi - memperbaiki tekanan darah tinggi dengan menghalang arteriisklerosis,menggalakkan peredaran darah.
🌼 memperbaiki prostat lelaki - kajian telah membuktikan masalah prostat dan urethra lelaki dapat diperbaiki dengan pengambilab kuantiti lecithin yang banyak.
🌼 meringankan sembelit - lecithin adalah pelembut najis yang berkesan,ianya melembapkan usus dan meleraikan toksin didalam usus.



Jomlah,jangan lepaskan peluang untuk mendapatkannya secara percuma ya! Sebarang pertanyaan boleh contact saya terus melalui cara di bawah..

Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah


TEMPAT COD : BACHOK & JELAWAT (caj penghantaran dikenakan jika perlu). Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia termasuk Sabah,Sarawak dan Brunei.

FB : Nira Nazri
Instagram : @anira_mustapha
No. Handphone : 019 958 2426/ 012 982 7229

Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016