Friday, 21 October 2016

KENAPA PERLU PAKAI MAKEUP REMOVER NUTRIWHITE WALAUPUN TAK PAKAI MEKAP?



Biasa saya akan diajukan soalan,saya tak pakai mekap,tapi kena pakai makeup remover? Nak remover apa kalau dah tak pakai mekap kan?.. Haaa,ni lah saya nak beritahu,kalau dulu saya pun berpendapat sebegitu juga..tak mekap..kenapa perlu pakai.. kannnn... tapi... 

bila saya hadiri nutriwhite party,baru saya sedar,yang whitehead dan blackhead yang ada kat muka disebabkan oleh sisa-sisa kotoran dari akibat pencemaran yang berlaku,yang singgah kat muka seperti debu,habuk,dan lain-lain. Hakikatnya,selama ini saya silap!

makeup remover shaklee

Untuk entri ni,saya nak fokuskan kepada makeup remover.. Jom kita tengok apa kebaikannya..


Fungsi Sebenar Mekap Remover 
membersihkan segala kotoran dan habuk yang melekat serta bahan kosmetik/bedak/sunblock lotion yang digunakan pada wajah.
mengurangkan risiko ditumbuhi jerawat,blackhead,whitehead dan lain-lain akibat penyumbatan pori-pori kulit oleh kotoran.
merangsang proses penggantian sel-sel baru melalui penyingkiran sel-sel kulit lama yang telah mati.

KELEBIHAN GENTLE ACTION MEKAP REMOVER 
melicinkan,melembutkan,dan menyerikan kulit anda.
tunas pokok Bic bertindak lembut untuk menyingkirkan sel kulit mati dengan menyeluruh tanpa merosakkan kulit.
aloe menyegarkan dan menegangkan kulit.
rumusan ringan,tidak berminyak dengan aroma yang menyegarkan.
natural. Tiada bahan kimia.


Boleh klik sini untuk tengok cara penggunaan makeup remover shaklee.

dan result saya sendiri selepas penggunaannya adalah seperti di bawah. 


Kabus putih tu adalah kotoran yang ada di wajah. Cuba imagine kalau langsung tak cuci dalam jangka masa yang panjang,berapa banyak kotoran yang ada. 

Boleh contact saya jika ingin mencubanya! Saya pasti anda akan jatuh cinta dengan makeup remover shaklee ni. Harga pun mampu milik dan penggunaan yang sangat jimat!

Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah


TEMPAT COD : BACHOK & JELAWAT (caj penghantaran dikenakan jika perlu). Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia termasuk Sabah,Sarawak dan Brunei.

FB : Nira Nazri
Instagram : @anira_mustapha
No. Handphone : 019-958 2426/ 012-982 7229
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016