Tuesday, 18 October 2016

Herbal Blend Multipurpose Cream : Pakar Menyelesaikan Masalah Tumit Kaki Pecah


Wah,kemain tajuk ye. Macam terover claim pulak. Tidak,bukan nak over claim,tetapi bagi yang dah cuba losyen ni dan dah dapat kesannya,mereka akan memberi feedback yang macam tu pada saya. Kalau tak percaya,meh baca dulu apa yang mereka "mengumpat" mengenai losyen ni. 

Herbal Blend Shaklee


Nampak tak..nampak tak apa yang mereka share kan? Haaa,kan dah cakap bukan nak overclaim tapi inilah kesan yang mereka dapat hasil daripada penggunaan losyen serbaguna Shaklee ni.

Meh nira share sikit pasal losyen ni dan pengalaman sendiri menggunakannya.
📌tidak panas
📌tidak melekit
📌tiada paraben

dapat bantu menyelesaikan masalah ruam lampin/ruam panas anak. Bila anak2 ada biji gatal-gatal..nira akan lebih kerap letak losyen ni. Kesannya dapat dilihat dengan cepat hilang.

nira ni kalau buat kerja..boleh dikategorikan dalam kategori berhati-hati jgk la..tapi kalau dah nak kena..tak boleh nak elak dah. Jadi bila terkena minyak panas ke,terkena iron ke masa gosok baju tu..cecepattt letak.. Alhamdulillah dengan izin Allah tak melarat.

kulit kering. Sekarang ni cuaca memang panas. Tambah kulit pun makin kering. Tak selesa kalau kulit menggerutu jer. Nak2 bahagian tumit kaki. Malu kat shuben jadi bila letak losyen ni takdela kering sangat..tumit pun lembut ajer. Kiki

nira suka letak kat muka.biasa akan pakai setiap malam sebelum tidur. Haaa,jangan tak tahu..nira juga pakai kat bibir sebelum pakai lipstick.. Heehehe

kalau sebu perut ke..senak ke..tak pandang dah minyak lain.. Mintak shuben urutkan pakai losyen ni jer. Best!

Banyak lagi sebenarnya losyen ni.. Boleh pudarkan/kecutkan jerawat dan lain-lain. Nak tau kena try sendiri. 1 tiub rm 27.50 sahaja 




Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah


TEMPAT COD : BACHOK & JELAWAT (caj penghantaran dikenakan jika perlu). Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia termasuk Sabah,Sarawak dan Brunei.

FB : Nira Nazri
Instagram : @anira_mustapha
No. Handphone : 019 958 2426/ 012 982 7229
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016