Wednesday, 24 August 2016

VITALEA FOR CHILDREN : Membantu Menaikkan Selera Makan Anak-anak



Takde yang gembira selain dapat feedback yang positif daripada kastemer. Alhamdulillah..semua dengan izin Allah. Anak ini dah ada selera makan. 
.
In Sha Allah,kak nira tak kan henti sebarkan kebaikan produk shaklee dengan niat menambah nilai kepada orang ramai untuk membantu menyelesaikan masalah kesihatan yang mereka hadapi. (macam terabur je ayat..hahaa tapi takpelah janji sampai maksud 😂😂)
.
💟 Keistimewaan Vitalea For Children

1⃣ Mengandungi
.
🔵 18jenis vitamin dan mineral
🔵 100% vitamin A,C,D,E dan semua 8jenis vitamin B
🔵 Kalsium,magnesium,zinc,copper dll
.
2⃣ Menggunakan pemanis semulajadi - xylitol (so ianya tidak merosakkan gigi)
.
3⃣ Tidak mengandungi pemanis dan perisa tiruan
.
4⃣ Rasa anggur semulajadi. Sedap! Mak budak pun suka
.
💟 FUNGSI VITALEA FOR CHILDREN
.
-Membantu menguatkan kecerdasan minda
-Menyokong kesihatan dan pembinaan tulang yang kuat
-Menguatkan gigi
-Membekal makanan kepada sel badan untuk memastikan tubuh lebih bertenaga dan -sihat
-Meningkatkan sistem pertahanan tubuh
-Melindungi kesihatan otot, jantung dan fungsi saraf
-Mengekalkan tekanan darah dan rentak jantung yang normal
-Meningkatkan penghasilan sel darah merah untuk mengelak anemia atau merawat anemia
-Membantu meningkatkan selera makan dan melancarkan proses pencernaan
-Mencegah penyakit beguk (tiroid)
-Membantu dalam penyerapan zat dari makanan harian




Sekiranya anak anda mempunyai masalah selera makan kurang,anda sebagai ibu bapa boleh cuba dengan Vitalea For Children atau Meal Shakes kerana kedua-dua vitamin ini membantu menaikkan selera makan anak-anak. 

Bila selera makan mereka naik,sihat kita sebagai ibu bapa amat gembira,kerana mereka akan membesar bagaikan juara. gitu! Jadi,jika anda perlukan vitamin shaklee boleh hubungi nira ye!



♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases ♡


 Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah

Sekiranya anda berada berdekatan dengan nira (Jelawat,Bachok,Pengkalan Chepa, Kubang Kerian,Kota Bharu dan Wakaf Che Yeh) boleh buat temujanji dengan Nira. Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia,Sabah,Sarawak dan Brunei. Konsultasi percuma akan di berikan dengan setiap pembelian Vitamin daripada Nira.

FB : Nira Nazri
Instagram : @anira_mustapha
No. Handphone : 019 958 2426
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016