Monday, 4 July 2016

Kulit Cerah Sekata Tanpa Suntikan



Cantiknya kulit dia... memiliki wajah yang cantik tanpa cela idaman setiap wanita. Bila dah cantik,kulit bersih,bebas jerawat,jeragat..parut takde..level confident tu tinggi bila nak berdepan dengan orang..takdela time cakap2 tu menunduk je..kejap2 toleh kiri,kanan..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Set kecantikan shaklee ni selalu mendapat permintaan..Kulit cerah sekatan tanpa suntikan! Lebih selamat kerana vitamin ni bersifat natural. 
.
.
Bukan wajah je cantik dan gebu tapi seluruh badab pun dapat..sekata gituuuu kebaikan Set Kecantikan Shaklee: 



.
1) Vitamin B Complex
 di kenali sebagai Beauty Vitamin. "B" for BEAUTY.
 meningkatkan peredaran darah dalam badan.
 memelihara kecantikan dari luaran dan dalaman.
 bertindak sebagai penenag. Bila jiwa tenang,tak stress wajah pun sihat tau. Muka tak berkerut..tak cepat tua..heehee.


.
2) Sustained Release Vita-C Plus
 sangat penting untuk membentuk kolagen pada kulit.
 membantu mempercepatkan proses pemulihan pada kulit.
 melindungi sel-sel daripada kerosakan.
 bertindak sebagai anti-oksidan.


.
3) Vitamin E Complex

 penting untuk kecantikan.
 bertindak sebagai anti-penuaan dan anti-oksidan.
 melindungi serta mencegah sel kerosakan sel.
 mempercepatkan proses pemulihan kulit.
 mengawal kandungan minyak dalam kulit.
 mengurangkan kesan jeragat pada kulit.
 mengurangkan parut (jerawar,jeragat,stretchmark).
 awet muda.


.
4) ESP
 merangsang pembentukan semula kulit dan otot.
 mempercepatkan penyembuhan luka,memudarkan dan menghilangkan parut dan stretchmark.
 kulit cantik,halus,gebu gebasss.
 meningkatkan penyerapan vitamin-vitamin lain dengan lebih efektif.



TESTIMONI PENGGUNA

SHAKLEE BACHOK

SHAKLEE BACHOK

SHAKLEE BACHOK


♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases ♡


 Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah

Sekiranya anda berada berdekatan dengan nira (Jelawat,Bachok,Pengkalan Chepa, Kubang Kerian,Kota Bharu dan Wakaf Che Yeh) boleh buat temujanji dengan Nira. Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia,Sabah,Sarawak dan Brunei. Konsultasi percuma akan di berikan dengan setiap pembelian Vitamin daripada Nira.


Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016