Saturday, 18 June 2016

Testimoni Losyen Serbaguna Shaklee



HERBAL BLEND MULTIPURPOSE CREAM
===================================
Serius berhantu krim nih 😱😱..Kalau restock cecepat jer habis. Kadang ada yang beli 2-3 tiub terus. Mandi losyen ke eh korang nih? 😂😂
Meh nira share sikit pasal losyen ni dan pengalaman sendiri menggunakannya.
📌tidak panas
📌tidak melekit
📌tiada paraben

dapat bantu menyelesaikan masalah ruam lampin/ruam panas anak. Bila anak2 ada biji gatal-gatal..nira akan lebih kerap letak losyen ni. Kesannya dapat dilihat dengan cepat hilang.

nira ni kalau buat kerja..boleh dikategorikan dalam kategori berhati-hati jgk la..tapi kalau dah nak kena..tak boleh nak elak dah. Jadi bila terkena minyak panas ke,terkena iron ke masa gosok baju tu..cecepattt letak.. Alhamdulillah dengan izin Allah tak melarat.

kulit kering. Sekarang ni cuaca memang panas. Tambah kulit pun makin kering. Tak selesa kalau kulit menggerutu jer. Nak2 bahagian tumit kaki. Malu kat shuben 😂😂..jadi bila letak losyen ni takdela kering sangat..tumit pun lembut ajer. Kiki

nira suka letak kat muka.biasa akan pakai setiap malam sebelum tidur. Haaa,jangan tak tahu..nira juga pakai kat bibir sebelum pakai lipstick.. Heehehe

kalau sebu perut ke..senak ke..tak pandang dah minyak lain.. Mintak shuben urutkan pakai losyen ni jer. Best!
Banyak lagi sebenarnya losyen ni.. Boleh pudarkan/kecutkan jerawat dan lain-lain. Nak tau kena try sendiri. 

1 tiub rm 27.50 sahaja 

shaklee bachok

shaklee bachok


♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases ♡

 Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah

Sekiranya anda berada berdekatan dengan nira (Jelawat,Bachok,Pengkalan Chepa, Kubang Kerian,Kota Bharu dan Wakaf Che Yeh) boleh buat temujanji dengan Nira. Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia,Sabah,Sarawak dan Brunei. Konsultasi percuma akan di berikan dengan setiap pembelian Vitamin daripada Nira.


Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016