Thursday, 19 May 2016

TESTIMONI SHAKLEE COLLAGEN POWDER

Collagen yang terbaik mesti dari haiwan tauuu.. kerana hanya sumber dari haiwan saja yang mempunyai collagen. . Kalau claim kolagen itu terbaik tapi rupanya dari buah-buahan,tipulah tu. Buah-buahan takde kolagen. Hanya ada vitamin C untuk aktifkan kolagen yang sedia ada dalam diri kita. . Setiap hari kolagen kita makin susut. So,kita memang disarankan untuk makan vitamin C setiap hari..tidak kiralah dari buah oren atau dari supplements. Kalau tak macam mana nak aktifkan collagen kita kalau tak makan vitamin C? . 
Lagi satu,penyelesaian termudah..

Ambilah collagen Shaklee. 
--> Collagen yang diperbuat daripada ikan merah. 
--> Mempunyai kandungan collagen yang tinggi 4000mg. 
--> Terlalu halus sehingga mudah diserap ke dalam usus dan hasilnya parut anda akan berkurangan dengan segera. . Nak KULIT CANTIKK,MOIST,GLOWING,cubalah Collagen Powder Shaklee. Memang berbaloi. 

TESTIMONI PENGGUNA : 


Boleh Singgah sini untuk lebih info


♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases ♡

 Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah

Sekiranya anda berada berdekatan dengan nira (Jelawat,Bachok,Pengkalan Chepa, Kubang Kerian,Kota Bharu dan Wakaf Che Yeh) boleh buat temujanji dengan Nira. Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia,Sabah,Sarawak dan Brunei. Konsultasi percuma akan di berikan dengan setiap pembelian Vitamin daripada Nira.


0 comments: