Friday, 20 May 2016

TESTIMONI NUTRIWHITE : Whitehead Hilang



hakak nak share testimoni fresh ni pepagi nah..mana tau asbab hakak sharing,produk ni dapat memberi manfaat kepada yang memerlukan.. smile emoticongitu!

Testimoni tu baca sendiri lah ye..hakak share serba sedikit apa manfaat produk ni.

- Membersihkan dan menyegarkan kulit
- Rumpai laut menanggalkan kotoran, mengelupaskan sel-sel mati dan menegangkan kulit
- Alga Hijau melembapkan kulit dan membersih hingga jauh ke dalam liang-liang kulit untuk menghapuskan toksin
- Strawberi Begonia mencerahkan dan meratakan tona kulit
- Lembut dan menyegarkan


hakak share dengan shuben 1 tiub ni mampu digunakan sehingga 6 bulan. so kalau yang sorang pakai mau setahun sekali beli pencuci nih. tapi kalau yang jenis suka cuci muka 5x sehari pakai pencuci,hakak tak jaminlah berapa kali kena beli. kalau hakak..hakak pakai 2-3 kali jer sehari..


sekilas pandang mengenai NutriWhite Shaklee
•• dibangunkan oleh saintis dan pakar2 penjagaan kulit di Jepun dan Amerika..(fuhyoooo..)
•• pembangunan produk selama 3 tahun. Agak2 produk lain macam ni ke?
•• pemilihan bahan aktif dan mentah yang diperolehi dari 16 buah negara
•• ujian yang menyeluruh
•• selamat dan berkesa
•• vitamin C derivatif (ascorbyl/glucoside) ramuan selamat dan terbukti
•• patent-pending WhiteN-16 adalah campuran daripada 16 nutrien botani yang kuat yang membantu mengurangkan penampilan melanin yang sedia ada untuk mewujudkan lebih putih,kulit lebih cerah dan bercahaya




Ada rasa TERUJA dan TERGODA nak cuba? meh contact hakak nahh.. :)


Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah

Sekiranya anda berada berdekatan dengan nira (Jelawat,Bachok,Pengkalan Chepa, Kubang Kerian,Kota Bharu dan Wakaf Che Yeh) boleh buat temujanji dengan Nira. Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia,Sabah,Sarawak dan Brunei. Konsultasi percuma akan di berikan dengan setiap pembelian Vitamin daripada Nira.


Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016