Wednesday, 6 April 2016

Jom Kurus : Strategi Bakar,Buang dan Bina

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Kempen Jom KURUS! Strategi BAKAR,BUANG dan BINA boleh membantu anda mendapatkan bentuk tubuh dan berat badan yang ideal. Jom kita baca,apa produk Shaklee yang boleh bantu anda menjayakan misi JOM KURUS!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Bakar

LECITHIN : Berfungsi sebagai pemecah lemak dan juga berfungsi sebagai pelarut kolestrol dan lemak tepu yang lain. Lecithin menyebabkan lemak terapung dalam darah dan seterusnya mencegah lemak dari melekat semula pada badan. Lecithin mampu membakar lemak lebih cepat jika disertakan dengan senaman yang bersesuaian. Pengambilan lecithin 4000mg sehari pasti membuahkan hasil yang diimpikan.

OMEGA GUARD : Asid lemak omega 3 membantu anda mengawal rasa lapar dengan menstabilkan paras gula dalam darah dan membantu membakar lemak serta memecahkan lemak berlebihan dalam badan. Mengawal kolestrol dan membuang kolestrol tidak perlu.

2. Buang

HERB LAX : membantu mencuci usus sepenuhnya dan dapat menangani masalah perut buncit. Di samping itu,kerja-kerja "melabur" juga akan menjadi mudah dan lancar tanpa tersekat-sekat.

ALFAFA COMPLEX : membantu membuang lemak yang dipecahkan oleh lecithin dan ia merupakan agen penyahtoksin. Alfafa juga membantu masalah penghadaman dan pencernaan,melegakan sembelit dan membuang angin dalam badan.

3. Bina

Bagaimana protein membantu anda :

Memberi rasa kenyang lebih lama. Pengambilan protein membantu anda untuk menjaga nafsu makan dan dapat mengelakkan makanan ringan yang tidak berkhasiat.

Membantu membakar lebih 35% kalori dan membantu menjaga otot bagi menghalang semula berat naik dengan mudah.

Protein sangat perlu untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh,meningkatkan perkembangan otot,menjaga nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak.

Cinch Shakes di perkaya dengan leusina bagi membantu menghilangkan dan membakar lemak tetapi tetap memelihara otot anda.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Perkara yang paling penting adalah kuasa tindakan. Jika anda ingin kekal langsing,ianya harus seimbang dengan senaman yang konsisten. Makanan tambahan yang dicadangkan di atas adalah penggalak atau "booster" untuk mempercepatkan tubuh anda cepat langsing dan kurus.


♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases ♡

Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah


Facebook : NIRA NAZRI
Instagram : https://www.instagram.com/nira_shaklee_bachok/
Email : umizanaura@rocketmail.com
Call/Text/WhatsApp : 0129827229/0199582426

Sekiranya anda berada berdekatan dengan nira (Jelawat,Bachok,Pengkalan Chepa, Kubang Kerian,Kota Bharu dan Wakaf Che Yeh) boleh buat temujanji dengan Nira. Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia,Sabah,Sarawak dan Brunei. Konsultasi percuma akan di berikan dengan setiap pembelian Vitamin daripada Nira.

0 comments: