Tuesday, 5 April 2016

DAPATKAN BMI IDEAL DAN SIHAT DENGAN VITAMIN SHAKLEE

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Bukan semua orang ada keinginan untuk kurus,ada juga orang yang sentiasa kurung sehingga menjadikan kurang sihat. Body Mass Index (BMI) pun berada di bawah garisan yang sepatutnya. 

Kurus juga haruslah sihat,seiring dengan keperluan ativiti kita. Sekiranyan anda sering terasa kurus,kurang sihat dan sentiasa mengganggu aktiviti anda,inilah masa untuk anda mencuba SET TAMBAT BERAT BADAN SHAKLEE.

Set ini merangkumi 3 vitamin yang dicadangkan untuk membantu anda menambah berat badan dengan sihat.

3 Vitamin yang di cadangkan adalah :

1. B COMPLEX
2. MEAL SHAKES
3. VITALEA

SHAKLEE BACHOK

VITAMIN B COMPLEX - mengandungi 8 jenis vitamin B yang membantu menghasilkan tenaga dan berperanan merangsang pertumbuhan terutamanya kepada kanak-kanak. Membantu menambahkan selera makan.

MEAL SHAKES - Meal Shakes Shaklee membekalkan sekurang-kurangnya 35% nilai harian (Daily Value) bagi 19 vitamin dan mineral penting yang diperlukan tubuh. Meal Shakes Shaklee mengandungi protein yang rendah lemak,rendah glisemik dan diperbuat daripada Soya Non-GMO yang membantu menaikkan selera makan serta menambahkan berat badan disamping membina otot tubuh.

VITALEA - Multivitamin yang berfungsi melengkapkan nutrisi yang kurang akibat pengambilan diet yang tidak seimbang. Vitalea juga memberi tenaga segera ke dalam tubuh badan disamping membantu meningkatkan stimulasi metabolisme dan membantu pertumbuhan sel baru.

Semoga berjaya untuk tambah berat badan anda!

♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases ♡


Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah


Facebook : NIRA NAZRI
Instagram : https://www.instagram.com/nira_shaklee_bachok/
Email : umizanaura@rocketmail.com
Call/Text/WhatsApp : 0129827229/0199582426

Sekiranya anda berada berdekatan dengan nira (Jelawat,Bachok,Pengkalan Chepa, Kubang Kerian,Kota Bharu dan Wakaf Che Yeh) boleh buat temujanji dengan Nira. Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia,Sabah,Sarawak dan Brunei. Konsultasi percuma akan di berikan dengan setiap pembelian Vitamin daripada Nira.

0 comments: