Monday, 14 March 2016

Betul ke Vitamin Shaklee Ada Set Resdung?

Assalamualaikum dan Salam Sayang 


Haaa,jangan tak tahu,semua produk Shaklee di ciptakan untuk membantu anda mengatasi masalah kesihatan seperti rsedung,jerawat,jeragat,kencing manis,tambah berat badan dannn banyak lagi lah kalau nak listkan. heehee. Okay,untuk entri ni,saya nak kongsikan mengenai SET RESDUNG SHAKLEE. Parah kalau ada resdung,sebab makan kena pantang,tak boleh kena habuk dan lain-lain lah. Yang pasti langsung tak best!

Asal bangun pagi bersin.. bersin jer bila bangun pagi. Ishhhh. Habis berair mata. Hidung tersumbat. Tak suka! Tak suka!

Nira nak kongsikannnnn apa produk shaklee yang ada untuk mengatasi masalah RESDUNG tu. Jom tengok kat ↓

▶ALFAFA COMPLEX 
👉 ramuannya yang kaya dengan sumber klorofil dapat membabtu mengurangkan tahap keradangan daripada alergi,gegata (hives) dan resdung (sinuisitis).
👉 namun,mereka menghidap SLE tak digalakkan ambil alfafa complex sebagai suplemen.

▶B COMPLEX
👉 memulihara selaput lendir agar kekal sihat.
👉 membantu penghasilan antibodi badan.
👉 bertindak sebagai anti-stress.
👉 menjadi penstabil hormon dan penenang semulajadi.
👉 membantu dalam membina protein dalam tubuh.
▶VITAMIN C
👉 antioksidan yang unggul.
👉 meningkatkan antibodi dan daya tahan (imuniti).
👉 mempercepat proses penyembuhan tisu tubuh.
👉 vitamin C memastikan proses pemuliharaan proses metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik.

Pssstttt : jangan biarkan resdung menyelubungi diri anda. Hehhehe.
Happy sharinggg!!



♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases ♡

Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah


Facebook : NIRA NAZRI
Instagram : https://www.instagram.com/nira_shaklee_bachok/
Email : umizanaura@rocketmail.com
Call/Text/WhatsApp : 0129827229/0199582426

Sekiranya anda berada berdekatan dengan nira (Jelawat,Bachok,Pengkalan Chepa, Kubang Kerian,Kota Bharu dan Wakaf Che Yeh) boleh buat temujanji dengan Nira. Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia,Sabah,Sarawak dan Brunei. Konsultasi percuma akan di berikan dengan setiap pembelian Vitamin daripada Nira.
😍

😍
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016