Thursday, 3 March 2016

Badan Penat? Adakah Anda Ada Masalah Ini?

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Pertama kali saya terjebak dengan Shaklee adalah pada 2012.

Saya sebenarnya tercari-cari supplemen untuk saya tingkatkan tenaga. Maklumlah, anak lelaki ketika itu dah masuk 3 orang dan bekerja lagi.

Saya sangat penat setelah habis kerja dan selalu sangat emosi sedikit, balik rumah dan marah-marah anak. Mungkin sebab penat. Saya dah cuba macam-macam. Cuba makan madu, VCO, habbatus sauda dan macam-macam lagi. Bukan saya kata produk itu tak baik, tapi tak sesuai dengan badan saya.

Sehingga saya berjumpa dengan Set Optimum Shaklee (Vitalea, Vitamin C dan BCompleks). Apa yang saya nampak lebih bertenaga terutama lepas makan Bcompleks.(Puan Farah,Kuala Lumpur)


Kesan B Compleks kepada saya

Lepas kaji sikit-sikit, rupanya BCompleks ni tukar makanan yang kita makan ke tenaga. Tak sempat nak rasa lemau dan mengantuk lepas lunch atau dinner, terus segar dan boleh buat kerja lepas makan BCompleks.

Kesan Vitamin C kepada saya

Vitamin C pula alternatif saya kepada panadol. Kalau saya sakit kepala, saya akan telan 2 biji Vitamin C dan kelegaan akan datang tak lama lepas tu.

Kesan paling saya nampak sekali adalah gusi saya dah tak berdarah. Sejak sebelum kahwin lagi, saya ada gusi berdarah. Memang saya ni, tak suka makan buah. Sayur saya makan, tapi rasa macam tak cukup.

Tak makan buah, maka vitamin C dalam badan saya kurang, Alhamdulillah, gusi saya dah tak berdarah dah lepas tu.

Saya saya recommend Set Optimum ni untuk kekal cergas terutama semua ibu-ibu yang busy bekerja di ofis atau 24 hours di rumah. Siapa lagi yang nak jaga kita kalau bukan diri kita sendiri..sebab ibu adalah tunjang utama dalam sebuah rumah.

Set Optimum Shaklee memang TERBAIK!




♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases ♡

Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah

Facebook : NIRA NAZRI
Instagram : https://www.instagram.com/nira_shaklee_bachok/
Email : umizanaura@rocketmail.com
Call/Text/WhatsApp : 0129827229/0199582426

Sekiranya anda berada berdekatan dengan nira (Jelawat,Bachok,Pengkalan Chepa, Kubang Kerian,Kota Bharu dan Wakaf Che Yeh) boleh buat temujanji dengan Nira. Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia,Sabah,Sarawak dan Brunei. Konsultasi percuma akan di berikan dengan setiap pembelian Vitamin daripada Nira.
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016