Friday, 5 February 2016

Water Pitcher Shaklee : Jug Yang Mudah Di Bawa dan Menjimatkan!

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Bagi mereka yang suka travel dan susah nak dapatkan bekalan air yang bersih,wajib dapatkan Water Pitcher daripada Shaklee kerana ianya sangat ringan,mudah di bawa ke mana sahaja dan yang pasti ia tidak memerlukan plug. Airnya pula sangat sedap berbanding air putih biasa. Kira anak-anak yang tak suka minum air putih ni akan menggemarinya. Gitu! Ok jom kita review apa kebaikannya.

Get Clean® Water merupakan sistem penurasan air multi-paten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. berbanding dengan jag air yang lain,Get Clean® Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.
Get Clean® Water merupakan sistem penurasan jag air pertama yang menggunakan blok-blok yang boleh diisi semula. jadi,kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 litre (80 gelen) air bagi setiap turasan.
Pilihan bijak
•• Hanya beberapa sen bagi seliter air.
•• Air yang lebih sihat dan rasanya enak.
•• Jag air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras-tidak memerlukan kuasa elektrik.
•• Ringan dan mudah dibawa.
•• Menjimatkan kos - tanpa perlu dimasak.
KEISTIMEWAAN SHAKLEE
√ SELAMAT
"Menyingkirkan kandungan plumbum" dan banyak bendaing lain. Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan bendasing lain.
√ PILIHAN BIJAK
Menjimatkan kos kerana anda hanya perlukan berapa sen selitar sahaja. Get Clean ® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tanpa perlu mengagaknya.
√ HANDAL
Get Clean® Water menghasilkan 303 litre (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud di dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.
√ MESRA ALAM
Get Clean® Water ini menggunakan Sistem Penuras air dengan blok-karbon isian semula yang pertama,di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.

TESTIMONI PENGGUNA :
Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah

Facebook : NIRA NAZRI
Instagram : https://www.instagram.com/nira_shaklee_bachok/
Email : umizanaura@rocketmail.com
Call/Text/WhatsApp : 0129827229/0199582426

Sekiranya anda berada berdekatan dengan nira (Jelawat,Bachok,Pengkalan Chepa, Kubang Kerian,Kota Bharu dan Wakaf Che Yeh) boleh buat temujanji dengan Nira. Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia,Sabah,Sarawak dan Brunei. Konsultasi percuma akan di berikan dengan setiap pembelian Vitamin daripada Nira.

0 comments: