Thursday, 11 February 2016

Tips Tingkatkan Dan Tambah Penghasilan Susu Ibu

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Sememangnya dalam memberikan yang terbaik untuk yang tersayang,para mummy harus menyayngi diri mereka sendiri terlebih dahulu. Diri perlu dijaga,dibelai,dimanjai umpama mencintai insan tersayang.

Justeru,pengambilan suplemen selain makanan seharian adalah penting bagi memastikan kesihatan diri lebih-lebih lagi bagi mereka yang menyusukan bayi. Melihat kepada makanan ruji kita di Malaysia yang lazat namun masih lagi kekurangan zat,pasti membimbangkan para mummy. Hal ini pasti meruntun para mummy untuk memberikan perhatian kepada suplemen dan nutrisi untuk mengimbangi zat dalam gizi pemakanan seharian mereka.

Ramai yang telah mulai sedar tentang khasiat susu ibu namun masih ramai yang bermasalah menyusukan sendiri bayi mereka. Puncanya adalah diri ibu itu sendiri yang kekurangan zat untuk menjana susu dalam kuantiti yang banyak serta kurang aktif dalam teknik penyusuan dan nutrisi yang betul dalam meningkatkan penghasilan susu. Tambahan pula,ibu hari ini bekerja dan lambakan pelbagai jenama susu tepung di pasaran pasti merumitkan lagi keadaan apabila ramai ibu yang berputus asa untuk menyusu si manja mengambil jalan mudah dengan memberikan susu formula kepada bayi.

SET PENYUSUAN SHAKLEE menjadi perbualan hangat sejak akhir-akhir ini dan telah ramai yang mengambilnya untuk meningkatkan dan tambahan penghasilan susu ibu. Sebenarnya tiada rahsia melainkan mengambil rangkain suplemen berkhasiat agar dapat memenuhi keperluan nutrien penyusuan ibu.

Vitamin seperti multivitamin,protein,vitamin C,B kompleks,kalsium,asid lemak,Alfafa dan Omega 3 perlu diambil bagi mengekalkan komposisi dan pengeluaran air susu berterusan di samping mengekalkan kecergasan dan kesihatan ibu dan anak.

Jika anda mendapatkan set ini,tips ekluksif yang akan di berikan. 


♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases ♡

Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah

Facebook : NIRA NAZRI
Instagram : https://www.instagram.com/nira_shaklee_bachok/
Email : umizanaura@rocketmail.com
Call/Text/WhatsApp : 0129827229/0199582426

Sekiranya anda berada berdekatan dengan nira (Jelawat,Bachok,Pengkalan Chepa, Kubang Kerian,Kota Bharu dan Wakaf Che Yeh) boleh buat temujanji dengan Nira. Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia,Sabah,Sarawak dan Brunei. Konsultasi percuma akan di berikan dengan setiap pembelian Vitamin daripada Nira.

0 comments: