Tuesday, 5 January 2016

Promosi Shaklee Januari 2016

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Promosi Shaklee Januari 2016 | Happy New Year 2016.. Sekejap betul masa berlalu kan? Semoga lebih banyak kebaikan mengiringi kita pada tahun ini..In Sha Allah.

Seperti biasa Shaklee menawarkan bermacam-macam promosi untuk semua pengguna dan pengedar setianya. Sangat menarik Promosi Shaklee Januari 2016,dengan tawaran produk-produk hot-selling dan disukai ramai!

PROMOSI SHAKLEE JANUARI 2016

1. VIVIX 

Vivix mengandungi antioksidan (Resveratrol dan campuran polifenol) yang sangat pekat dan mampu memberikan impak hingga ke peringkat sel-sel.

Resveratrol di dalam Vivix telah dibuktikan mampu untuk melindungi dan juga membaikpulih sel-sel tubuh kita daripada sebarang kerosakan. 
Selain daripada melambatkan proses penuaan dan kerosakan sel,risiko untuk mendapat pelbagai penyakit juga dapat di kurangkan. In Sha Allah.
Bukan itu saja,Vivix boleh dijadikan suplemen sebagai sokongan nutrisi kepada mereka yang mengalami masalah kesihatan seperti diabetis,kanser dan lain-lain. Yang ingin berhenti merokok dan jadi lebih sihat sesuai amalkan Vivix.Bagi yang inginkan suplemen yang compact untuk kesihatan menyeluruh,Vivixlah yang paling sesuai untuk di amalkan setiap hari ;cukuplah hanya dengan satu sudu teh sahaja. Rasanya pun sedap,seperti jus buah yang pekat.


  • Beli 6 percuma 1
  • Beli 2 dapat diskaun 5%
2. ZINC COMPLEX


Membekalkan zinc ,antara mineral penting untuk memelihara kesihatan lelaki dan wanita secara menyeluruh. 

Ramai yang mengamalkan ZINC COMPLEX untuk tujuan seperti kesihatan rambut dan kuku (terutama masalah rambut gugur),membantu mempercepat penyembuhan luka (terutama dalam kalangan ibu-ibu yang baru bersalin atau mereka yang menjalani pembedahan),menguatkan sistem imun,meningkatkan kesuburan lelaki,meredakan jerawat dll).

  • Beli 3 percuma 1
Selain itu,juga promosi.
dan YES PACK 
  • Healthy Prenatal (Set Ibu Hamil) : ESP,VITA-LEA,B COMPLEX,VITA C-PUS,OSTEMATRI Xdan OMEGA GUARD.
  • Healthy Postnatal (Set Ibu Bersalin dan Menyusukan Anak) : ESP,VITALEA,ALFAFA COMPLEX,VITA C PLUS,OSTEMATRIX dan OMEGA GUARD.
  • Healthy Fitness (Set Kurus) : CINCH SHAKES x2,CINCH TEA,VITALEA,LECITHIN dan HERB-LAX.
  • Healthy Young Living (Set Awet Muda) - VIVIX : untuk memelihara kesihatan dan juga antipenuaan (cegah penuaan terlalu awal).
Jadi,tunggu apa lagi? Cepat hubungi kami untuk mendapatkan set yang awesome ini!


♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases ♡

Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah
Facebook : NIRA NAZRI
Instagram : https://www.instagram.com/nira_shaklee_bachok/
Email : umizanaura@rocketmail.com
Call/Text/WhatsApp : 0129827229/0199582426


Sekiranya anda berada berdekatan dengan nira (Jelawat,Bachok,Kubang Kerian,Kota Bharu dan Wakaf Che Yeh) boleh buat temujanji dengan nira. Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia,Sabah,Sarawak dan Brunei. Konsultasi percuma akan di berikan dengan setiap pembelian Vitamin daripada nira 

0 comments: