Thursday, 17 December 2015

Vivix Shaklee Mengembalikan Keremajaan Terhadap Sel-sel Yang Mengalami Penuaan

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

BERITA BAIK! 

Tahukah anda,sel-sel yang telah mengalami penuaan boleh diremajakan denga produk shaklee..?iaitu dengan Vivix.

Vivix berfungsi dari peringkat DNA. Dengan mengamalkan satu sudu teh Vivix setiap pagi,anda akan kelihatan 25 tahun lebih muda!! Ya,25 tahun lebih muda.

Apa itu Vivix?

pengedar shaklee beris kubor besar,bachok,kelantan

Vivix mengandungi campuran unik Botani Polyganum Cuspidatum,Anggur Muscadine,Eldeberi Eropah,dan Lobak Ungu yang kaya dengan Polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel-penuaan semulajadi.


Senarai di atas adalah kebaikan,khasiat dan manfaat Vivix. Vivix cukup bagus untuk memperbaiki sel,menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA.

penjelasannya,

Memperbaiki DNA. Setiap hari,tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan membantu melambatkan proses tersebut. Vivix sangat sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser,misalnya kimoterapi,bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

Memperbaiki Tenaga Sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan,semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

Membantu meningkatkan fungsi otak,kardiovaskular,imuniti dan sendi.Semakin kita tua,semakin kita rasa sakit situ,sakit sini dan ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan. Bagi penggemar Vivix boleh dapatkan stok anda sekarang..sebab masih PROMOSI. Beli 2 botol Vivix akan mendapat diskaun 5%.. Keahlian percuma,penghantaran percuma dan rebate cash next month!

hanya jauhari mengenal manikam..hanya yang tahu erti nilai wang.. akan memilih intan,bukannya kaca - VIVIX
♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases ♡

Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah

Facebook : NIRA NAZRI
Instagram : https://www.instagram.com/nira_shaklee_bachok/
Email : umizanaura@rocketmail.com
Call/Text/WhatsApp : 0129827229/0199582426


Sekiranya anda berada berdekatan dengan nira (Jelawat,Bachok,Kubang Kerian,Kota Bharu dan Wakaf Che Yeh) boleh buat temujanji dengan nira. Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia,Sabah,Sarawak dan Brunei. Konsultasi percuma akan di berikan dengan setiap pembelian Vitamin daripada nira 

0 comments: