Thursday, 17 December 2015

Set Slimming Shaklee Yang Semulajadi,Berkesan dan Selamat

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Kenapa harus memilih produk Shaklee? Jawapannya ialah produk Shaklee adalah 100% semulajadi,tiada bahan tiruan,di jamin berkesan dan selamat.

Nak kurus tidak semestinya nak cantik..tetapi nak kurus sebab nak jaga kesihatan diri sendiri. Jika dah obesiti tu harus ada something wrong! Ok,meh kita tengok bagaimana produk Shaklee boleh membantu dalam mengawal berat badan anda.

pengedar shaklee beris kubor besar,bachok,kelantan

Apakah funsgi setiap produk dalam mengawal berat badan?

MEMBAKAR LEMAK

Berat berlebihan adalah berpunca daripada pengumpulan lemak berlebihan dalam badan. Ia perlu dibakar/dicairkan terlebih dahulu sebelum boleh dinyahkan dari badan. Suplemen yang sesuai untuk proses ini ialah :

Lecithin


  • untuk proses metabolisme,kolestrol,triglycerides dan lemak darah.
  • memecah serta mencairkan lemak terutama kolestrol.
  • menurunkan total serum kolestrol dan meningkatkan kolestrol baik (HDL).
  • membantu kawal paras triglycerides.
  • membantu memecahkan lemak badan dan mengrangkan lemak yang tersendat pada pembuluh-pembuluh darah.
  • mengurangkan kesan buruk yang wujud dari kolestrol.
Omega Guard

  • mengandungi asid lemak Omega 3 yang membantu meningkatkan paras hormon Leptin iaitu hormon penting dalam pengawalan selera makan.
  • Leptin akan menghantar signal kepada otak untuk mengehadkan rasa lapar. 
  • Leptin juga boleh meningkatkan metabolisme badan. Bila metabolisme meningkat,semakin cepatlah LEMAK JAHAT di bakar.
  • Dalam satu kajian di Australia menunjukkan mereka yang bersenam dan mengambil asid lemak Omega 3 lebih banyak membakar lemak berbanding mereka yang bersenam tanpa mengambil asid lemak Omega 3.
Soalan.

" Jadi,antara lecithin dengan Omega Guard mana lebih bagus? Jawapannya mudah jer.. Haruslah Omega Guard yang lebih bagus. Kita umpama macam ni.. lecithin umpama kereta, Omega Guard pula umpama Kapal Terbang. Untuk sampai ke suatu destinasi,haruslah kita pilih yang cepat kan? iaitu Kapal Terbang.. So,untuk membakar lemak dengan cepat kena lah pilih Omega Guard. Anda pasti menggemarinya :)

MEMBUANG TOKSIN

Setelah lemak di bakar/di cairkan,ia perlulah dikeluarkan dari badan..takkan lah nak simpan je kan..Proses membuang pula haruslah di buang sehabis-habisnya,tak nak ada sikit pun  yang tinggal. So,untuk proses ini saya mencadangkan :

HERB-LAX

  • membersihkan najis tersekat.
  • merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.
  • membantu masalah sembelit.
  • mengempiskan perut.
ALFAFA COMPLEX

  • membantu perkumuhan menjadi lebih lawas.
  • membantu membuang angin dalam badan.
  • termasuk dalam kategori fiber yang mengenyangkan.
  • mencuci usus bagi membuang toksik.
  • membantu masalah penghadaman dan pencernaan.
  • melegakan sembelit.
MEMBINA OTOT

Setelah lemak dibakar dan dibuang dari badan,anda mungkin mengalami keadaan di mana kulit dan otot menjadi kendur. Sebab itulah anda pelrukan suplemen untuk membina otot agar kekal tegang dan anjal. Antara suplemen yang di cadangkan ialah :

Cinch Shake

  • minuman yang sungguh lazat dan berzat untuk membantu anda memelihara otot yang penting dan menjadikan anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas hati di samping mengurangkan berat badan. Dodatangkan dengan 3 pilihan perisa iaitu Vanilla,chocolate dan cafe latte.
  • diperkaya dengan Leucine,iaitu asid amino yang memberi signal kepada badan untuk memelihara otot semasa pengurangan berat badan.
  • Leusina dalam Cinch Shake membantu anda menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot anda.
  • setiap kali anda menikmati Cinch Shake,anda akan memperolehi 24gram protin dan ini adalah penting. Ini keranaprotin digunakan untuk membina otot yang boleh meningkatkan metabolisme anda dan membakar kalori. Makanan yang kaya dengan protin juga dapat menahan kelaparan,ini boleh membantu mengurangkan pengambilan makanan ringan di antara waktu makan.
Energizing Soy Protin (ESP)

  • dihasilkan daripada kacang soya non-GMO (tidak diubah suai secara genetik) dan terkenal sebagai energy-booster atau pemangkin tenaga. Tenaga yang dihasilkan dapat bertahan berjam-jam lamanya.
  • mengandungi 22 jenis asid amino dan termasuklah 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh tubuh manusia sendiri.
  • kandungan protin di dalam kacang soya adalah 2x ganda dari daging,4x lebih dari telur,dan 12x lebih dari susu. ESP juga mengandungi lemak dan kolestrol yang rendah dan diserap dengan mudah oleh badan.
  • asid amino yang ada dalam ESP membantu membina otot,rambut,darah,kuku,kulit,organ,kelenjar,50,000 jenis protin,20,000 jenis enzim dan pelbagai lagi. Jadi,ESP adalah kunci kepada kulit dan otot yang muda,juga mengekalkan tenaga sepanjang hari. 
Nak pilih yang mana? Bergantung kepada bajet anda.. and kalau nak sedap pilihlah Cinch Shake..ada pilihan perisa.. :))

Apa-apa pun,nak mendapatkan berat badan idaman anda haruslah berdisiplin. Suplemen hanya boleh membantu mengawal berat badan anda,tapi anda juga harus mengubah tabiat pemakanan anda. Contohnya,jangan makan sebelum lapar. Kalau ada kelapangan,sekali sekala keluarlah bersenam. Juga pastikan pengambilan air masak cukup 3 Litre bagi memastikan semua suplemen dapat diserap oleh baik dengan lebih efektif dan memudahkan toksik dibuang keluar dari badan.

Special price untuk anda!



♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases ♡

Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah

Facebook : NIRA NAZRI
Instagram : https://www.instagram.com/nira_shaklee_bachok/
Email : umizanaura@rocketmail.com
Call/Text/WhatsApp : 0129827229/0199582426


Sekiranya anda berada berdekatan dengan nira (Jelawat,Bachok,Kubang Kerian,Kota Bharu dan Wakaf Che Yeh) boleh buat temujanji dengan nira. Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia,Sabah,Sarawak dan Brunei. Konsultasi percuma akan di berikan dengan setiap pembelian Vitamin daripada nira 
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016