Monday, 14 December 2015

Set Bersalin Shaklee :Saya Lebih Bertenaga,Ceria,Luka Pun Cepat Sembuh

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

pengedar aktif beris kubor besar,bachok,kelantan


SET BERPANTANG SHAKLEE menjadi pilihan ibu-ibu di Malaysia. 


KENAPA SHAKLEE berbeza dengan produk lain? 
Ini kerana ianya SELAMAT,SEMULAJADI & BERKESAN..Juga mesra bayi..


Kita tengok apa kebaikan dan fungsi setiap vitamin dalam membantu ibu berpantang.


1. ESP SHAKLEE
• Pengambilan ESP sangat membantu dalam kelancaran penghasilan susu kerana ESP membekalkan sumber protin utama dan merupakan milkbooster terbaik dan pemberi tenaga kepada ibu berpantang.

2. Alfafa Complex
• Raja segala tumbuhan
• Membantu meningkatkan imunisasi.
• Mengandungi kalsium untuk keperluan tulang dan gigi ibu.
• Bagi ibu yang menyusu ia sangat membantu mempeecepatka penghasilan susu ibu.

3. Sustained Release Vitamin C
• Berkonsepkan pelepasan masa.
• Ia melepaskan vitamin C secara sedikit demi sedikit mengikut keperluan badan dan demj memastikan badan kita sentiasa cukup vitamin c dalam meningkatkan abtibodi secara konsisten.
• vitamin c sangat perlu dalam membantu badan pulih dari proses kelahiran.
• mempercepatkan penyembuhan luka jahitan.
• memperbaiki tisu sel yang rosak selepas bersalin.

4. Ostematrix
• Ostematrix membekalkan nutrien-nutrien harian termasuklah kalsium yang dapat membantu dalam pembentukan dan penjagaan tulang dan gigi ia juga mengandungi magnesium,vitamin D dan mineral zink,tembaga dan magnesium untuk membantu dalam memelihara kesihatan yang baik. Kaplet yang bersaiz kecil dan disalut licin ini juga mudah di telan. Juga membantu ibu daripada sembelit.

5. Vitalea
• Ibu digalakkan ambil vitalea kerana dalam proses berpantang,banyak makanan yang tak dapat di ambil. So,vitalea bantu membekalkan tenaga kepada ibu berpantang.
• Ibu banyak kehilangan darah selepas bersalin,jadi ibu harus ambil makanan seimbang dan berkhasiat bagi menggantikab semula darah yang hilang.
• Mengandungi zat besi yang sangat penting dalam pembentukan sel darah merah.
• Kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu pucat,letih,lesu dan tidak bermaya.
• Jika nak bf baby,pengambilan zat besi adalah sangat penting.

6. Omega Guard
• Merupakan minyak ikan terbaik di dunia yang mengandungi rangkaian spectrum penuh 7 asid lemak Omega 3 semulajadi.
• Omega guard dapat membantu perkembangan otak bayi dan memori,serta merupakan nutrien utama dalam otak,sistem saraf dab retina.
• Susu ibu yang mengandungi kandungan DHA yang tinggi berupaya meningkatkan keupayaan ingatan dan pembelajaran.


7. add ON Zinc Complex
** Ibu-ibu yang tak makan ikan haruan atau pati ikan haruan,zinc complex adalah pengganti yang tepat kepada makanan tersebut.
** Galian yang sangat penting dalam membantu proses pemulihan luka.
** Membantu proses baik luka dalam badan kita terutama luka dalaman (rahim).
** Mengurangkan masalah keguguran rambut.
** Membantu masalah kedinginan selepas bersalin.

TESTIMONI BERTULIS :

"Assalamualaikum Puan,saya nak kongsikan pengalaman berpantang anak sulung dengan anak kedua. Anak sulung saya amalkan jenama XX.. Bersalin secara czer.. Rasa tak bertenaga,selalu penat,nak urus anak pun di bantu oleh suami dan mak mertua. Plus kena makan ikan haruan tiap hari..huhu.sampai boring.. Tapi beza dengan anak kedua,saya amalkan SET BERPANTANG SHAKLEE,yang best bertenaga.. Jiran-jiran yang datang tengok pun cakap macam bukan orang pantang.. Muka tak pucat. Anak pun saya yang uruskan sendiri. Yang best tak payah makan ikan haruan sebab dah add on Zinc Complex. Thankyou Shaklee " - Puan N,Kota Bharu

" Memang berbaloi berpantang denga Shaklee " - Pn Shima


So,jika ibu-ibu yang akan berpantang. Boleh dapatkan Set ini daripada saya sekarang.. harga lebih murah


♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases ♡

Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah

Facebook : NIRA NAZRI
Instagram : https://www.instagram.com/nira_shaklee_bachok/
Email : umizanaura@rocketmail.com
Call/Text/WhatsApp : 0129827229/0199582426


Sekiranya anda berada berdekatan dengan nira (Jelawat,Bachok,Kubang Kerian,Kota Bharu dan Wakaf Che Yeh) boleh buat temujanji dengan nira. Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia,Sabah,Sarawak dan Brunei. Konsultasi percuma akan di berikan dengan setiap pembelian Vitamin daripada nira 
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016