Wednesday, 16 December 2015

Panduan Memilih Collagen Yang Baik. Collagen Powder Shaklee?

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Nampak senang nak pilih collagen powder,tapi susah juga tau..kena tahu bebrapa tips agar duit yang dilaburkan mendapat kesan yang sewajarnya..jangan main hentammm je. Kang rugi..labur duit mahal-mahal..tapi kesan tarak... gituuuu.. Untuk entri ni,saya nak share panduan untuk memilih collagen powder.. Moga bermanfaat buat semua pembaca ye. Ops! Collagen Powder Shaklee tengah promosi. Harga? Murah je uolssss..

PANDUAN MEMILIH COLLAGEN YANG BAIK.


❥ Lebih baik pilih dalam bentuk makanan (atau cecair) berbanding kolagen yang di suntik. Ini untuk memastikan sintensis enzim mengoptimumkan serapan ke dalam tubuh badan. 


❥ Pilih size kolagen sekurang-kurangnya 1000 dalton dan ke bawah. Microfine size membantu penyerapan yang baik kerana saiz ini adalah paling optimun diserap oleh sel,maka setiap kolagen yang diambil up to 100% diserap dan memberi efect lebih cepat.


❥ Pastikan setiap pemilihan kolagen mempunyai emolient yang unggul dan boleh mengunci kelembapan yang berpanjangan.


❥ Pastikan kolagen mempunyai antioksidan yang tinggi untuk mengurangkan kesan pra-penuaan.


❥ Pastikan suplemen itu mempunyai elemen vitamin B Complex untuk membantu sintensis atau pembentukan kolagen dari tubuh kita sendiri.


❥ Kolagen juga penting untuk kekal cantik tapi pastikan ia ada kandungan glucosamine untuk kesihatan sendi (bonus point).


❥ Pastikan setiap kolagen itu mempunyai bahan yang merangsang pembentukan asid hyaluronic yang memberi kesan kulit lebih tegang kerana ia berfungsi mengikat kolagen dengan serat yang elastin.


❥ Pasti ia selamat dan tidak bertoksin. Penting!
SINGGAH SINI untuk mengetahui lebih detail mengenai collagen powder. Boleh dapatkan sekotak dengan saya pada harga cun!

♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases ♡

Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah

Facebook : NIRA NAZRI
Instagram : https://www.instagram.com/nira_shaklee_bachok/
Email : umizanaura@rocketmail.com
Call/Text/WhatsApp : 0129827229/0199582426


Sekiranya anda berada berdekatan dengan nira (Jelawat,Bachok,Kubang Kerian,Kota Bharu dan Wakaf Che Yeh) boleh buat temujanji dengan nira. Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia,Sabah,Sarawak dan Brunei. Konsultasi percuma akan di berikan dengan setiap pembelian Vitamin daripada nira 

0 comments: