Tuesday, 8 December 2015

Nikmati Kelebihan Ahli Kelab Drypers

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Hai mama-mama semua.... Adakah uols ada baby dan menggunakan lampian pakai buang jenama DRYPERS? Dah jadi member? Eh,belum? Rugi tu,sebab kalau kita guna lampin pakai buang yang tu,ada kelab yang sangat ohsem untuk kita join. Banyak info yang akan kita dapat..

Bukan tu je,jika sebelum ni kita tak pernah isi pun kod yang ada dalam bungkusan pampers tu,baik isi sekarang sebelum bungkusan tu di buang. Sebab kita dapat kumpul point untuk tebus hadiah. Heee,nira pun baru tahu..Sebelum ni pun buang jugak. So,dah alang-alang tahu ni nira sharelah dengan mama-mama kat luar sana yang menggunakan pampers jenama ni. So,dapatlah kita redeeem hadiah untuk anak-anak.. Manfaatkan kelebihan yang ada sebagai member. haaa,gitu..


Okay,untuk step pertama,mama klik je link ni untuk daftar. Nanti ada la beberapa detail untuk mama isi. Bila dah siap isi semua tu,kita akan dapat untuk pengesahan melalui email. Lepas tu klik-klik je and dah siap! Mudah dan cepat. So,bila dah berdaftar sebagai ahli,terus je isi kod yang ada setiap kali beli pampers.. 

Bila dah selesai daftar,kita akan dapat login ke kelab tu bila-bila masa je. Nira daftarkan atas nama suami.hehheee.


Lepas tu masukkan kod yang ada kat dalam web tu..kena cari-cari la sikit.. 


Masukkan semua kod yang ada..Kalo ada 10 bungkusan,terus register semua.. bukan apa,kang terbuang pulak plastik tu naya.. Hahhaaa.

Ok,untuk kod tu,mama cari SEBELAH DALAM yang ada belakang size pampers. Nampak tak size tu kat luar? Tapi kod dia tersembunyi kat dalam. Alaaaa,yang tulisan dan huruf titik-titik tu.. Tu lah kod rahsianya. Ececceeee.. Tak jumpa jugakk? Al fatihah 10 kali kat diri sendiri. ALAAAA,MARAH? GURAU JE PUN.. TAK KAN TAK BOLEH? :P..  Okay,dah siap part ni.. So,jangan lupa setiap kali beli pampers jenama ni,masukkan kod rahsia untuk tebus hadiah. 


Meh nira share pulak apa pilihan hadiah yang ada..jenggggg-jenggggg..




Menarik kan? Kalau dapat mainan bagi kat anak-anak,tentu dorang suka.. Bukan anak je suka,mak pun sukaaaaa! Hihihi. Okay,jomlah kita mengumpul point. Untuk lebih detail sila baca kat dalam web tu ye..Sebab nira pun baru je daftar..dan dalam usaha untuk kumpul point.. Kahkahkahhhhhh..


Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah

Facebook : NIRA NAZRI
Instagram : https://www.instagram.com/nira_shaklee_bachok/
Email : umizanaura@rocketmail.com
Call/Text/WhatsApp : 0129827229/0199582426


Sekiranya anda berada berdekatan dengan nira (Jelawat,Bachok,Kubang Kerian,Kota Bharu dan Wakaf Che Yeh) boleh buat temujanji dengan nira. Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia,Sabah,Sarawak dan Brunei. Konsultasi percuma akan di berikan dengan setiap pembelian Vitamin daripada nira 
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016