Saturday, 26 December 2015

Lecithin Shaklee yang Best!

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Apakah itu Lecithin?

Lecithin merupakan antara hot stuff produk shaklee. Ramai yang mengambil Lecithin untuk mengawal berat badan. Lecithin Shaklee adalah berasaskan soya. Soya sumber lecithin paling kaya,paling best dan best kolestrol. Perlu diingat sistem badan kita tidak boleh menghasilkan lecithin dengan sendiri. Justeru itu,kita disarankan untuk mengambil lecithin berasaskan soya ini untuk melancarkan pengurusan berat dan sistem badan kita.

Kebaikan lecithin shaklee yang best ni ialah satunya sebagai pemecah lemak dan ianya sesuai untuk ibu menyusu. Amaran kepada ibu menyusu jangan sembarangan makan produk kuruskan badan,nanti ibu tak kurus,anak yang kurus dan kadang-kadang kita tak tahu pun kesan sampingan produk pelangsingan di pasaran untuk jangka masa panjang.

Apa yang istimewa,lecithin shaklee ni bebas kolestrol. Bagi yang beli lecithin bertujuan untuk mengawal berat badan boleh ambilnya sebelum makan makanan berat..6 biji setiap hari. Jangan tak tahu yang banyak khasiat lecithin ni di samping pemecah lemak. Jom kita terokai kebaikan lecithin Shaklee.Kebaikan Lecithin Shaklee


❥ lecithin membantu mencegah penyakit yang berkaitan dengan lebihan lemak dalam badan,seperti darah tinggi,stroke,sakit jantung dan lain-lain. ini kerana ia bertindak sebagai pelarut lemak.


❥ Lecithin memecahkan lemak,dan jika diambil untuk mengurangkan berat badan,dan jika anda turut bersenam,lecithin membantu membakar lemak dengan lebih cepat.


❥ Lecithin juga berperanan dalam penyerapan zat-zat penting dari saluran darah ke dalam sel badan kita.


❥ Lecithin membantu melindungi sel darah merah kita daripada serangan virus dan bakteria.


❥ Lecithin sangat baik untuk meningkatkan daya ingatan. Sebab itu elcithin dapat membantu mengelakkan kita daripada penyakit seperti alzheimer  disease,lecithin adalah makanan otak dan saraf.


❥ Lecithin dapat membantu insomnia,ianya sumber kepada hormon neurotransmitter yang membantu proses tidur.


❥ Lecithin adalah asid lemak yang penting bagi paru-paru dalam mencairkan mukus dan melegakan irritation.


❥ Lecithin membantu mencegah eczema,kerana ia adalah zat kecantikan (untuk kulit,rambut).


❥ Lecithin bertindak sebagai pelincir kepada sendi-sendi badan kita.


❥ Lecithin diperlukan dalam penghasilan hormon epinephrine yang diperlukan bagi mencegah simptom menopouse dan PMS.


Jom try sendiri kehebatannya. Harga sangat murah dan mampu milik!
♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases ♡ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah
Facebook : NIRA NAZRI
Instagram : https://www.instagram.com/nira_shaklee_bachok/
Email : umizanaura@rocketmail.com
Call/Text/WhatsApp : 0129827229/0199582426


Sekiranya anda berada berdekatan dengan nira (Jelawat,Bachok,Kubang Kerian,Kota Bharu dan Wakaf Che Yeh) boleh buat temujanji dengan nira. Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia,Sabah,Sarawak dan Brunei. Konsultasi percuma akan di berikan dengan setiap pembelian Vitamin daripada nira 

0 comments: