Thursday, 31 December 2015

LAST DAY PROMOSI LECITHIN

Assalamualaikum❤

Jom kita tengok apa kelebihan LECITHIN ni kepada tubuh badan kita. Banyak manfaatnya! 😊😊

🌼 menyerap vitamin yang larut lemak - membantu tubuh dalam menyerap vitamin A,D,E dan K yang larut lemak.

🌼 melindungi hati - menghalang enapan lemak dihati,sirosis hati dan hati berlemak. Juga membantu dalam memulihkan kesihatan hati.

🌼 pemecahan lemak dan kolestrol - lecithin bertindak sebagai "pembersih" salurdarah,pemgambilan tambahan membantu mengemulasu dan metabolisme lemak,kolestrol dan trigliserid didalam tubuh

🌼 pelangsingan - menghalang obesiti. Pengambilan dalam kuantiti yang banyak mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan yang seimbang.

🌼 mencantikkan otot dan kulit - membentuk membran sel,melambatkan dan menghaluskan kulit untuk kulit yang cantik,mengaktifkan metabolisme sel dan melambatkan penuaan.

🌼 memperbaiki alergi - menghalang patelet dari mengaktifkan tisu gegelung didalam salurdarah ,seterusnya mempertingkatkan alergi seperti penyakit kulit - dermatis,deman alergi.

🌼 menghalang kejadian batu karang - 90% daripada batu karang terjadi dari kolestrol,lecithin mengemulasi kolestrol berlebihan untuk menyekat kejadian batu karang.

🌼 mempertingkatkan daya ingatan dan meringankan stres - mengandungi kolin yang membentuk penghantar untuk saraf kranial yang mempertingkatkan kuasa pembelajaran,memperbaimu daya ingatan,menghalang Alzheimer dan meringankan stress. Wanita hamil harus mengambil jumlah lecithin yang secukupnya untuk lembesaran sihat janin.

🌼 menghalang tekanan darah tinggi - memperbaiki tekanan darah tinggi dengan menghalang arteriisklerosis,menggalakkan peredaran darah.

🌼 memperbaiki prostat lelaki - kajian telah membuktikan masalah prostat dan urethra lelaki dapat diperbaiki dengan pengambilab kuantiti lecithin yang banyak.

🌼 meringankan sembelit - lecithin adalah pelembut najis yang berkesan,ianya melembapkan usus dan meleraikan toksin didalam usus.Nah! Banyakkan kebaikannya? Harga pun sangat murah. Boleh dapatkannya hari ini dengan saya!

NIRA 012-9827229

posted from Bloggeroid

0 comments: