Tuesday, 8 December 2015

Cantiknya Kulit Dia

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Cantiknya kulit dia... memiliki wajah yang cantik tanpa cela idaman setiap wanita. Bila dah cantik,kulit bersih,bebas jerawat,jeragat..parut takde..level confident tu tinggi bila nak berdepan dengan orang..takdela time cakap2 tu menunduk je..kejap2 toleh kiri,kanan..😂😂


Set kecantikan shaklee ni selalu mendapat permintaan..

Bukan wajah je cantik dan gebu tapi seluruh badab pun dapat..sekata gituuuu 

Antara kebaikan Set Kecantikan Shaklee :

1) Vitamin B Complex
 ~ di kenali sebagai Beauty Vitamin. "B" for BEAUTY.
 ~ meningkatkan peredaran darah dalam badan.
~  memelihara kecantikan dari luaran dan dalaman.
~ bertindak sebagai penenag. Bila jiwa tenang,tak stress wajah pun sihat tau. Muka tak berkerut..tak cepat tua..heehee.




2) Sustained Release Vita-C Plus
~ sangat penting untuk membentuk kolagen pada kulit.
~ membantu mempercepatkan proses pemulihan pada kulit.
~ melindungi sel-sel daripada kerosakan.
~ bertindak sebagai anti-oksidan.




3) Vitamin E Complex
~ penting untuk kecantikan.
~ bertindak sebagai anti-penuaan dan anti-oksidan.
~➡~ melindungi serta mencegah sel kerosakan sel.
~ mempercepatkan proses pemulihan kulit.
~ mengawal kandungan minyak dalam kulit.
~➡ ~ mengurangkan kesan jeragat pada kulit.
~ mengurangkan parut (jerawar,jeragat,stretchmark).
~ awet muda.





4) ESP
~ merangsang pembentukan semula kulit dan otot.
~ mempercepatkan penyembuhan luka,memudarkan dan menghilangkan parut dan stretchmark.
~ kulit cantik,halus,gebu gebasss.
~ meningkatkan penyerapan vitamin-vitamin lain dengan lebih efektif.




Nira juga boleh syorkan mengikut keperluan dan bajet anda. Sp,jangan risau ye untuk dapatkan produk shaklee.. Harga sangat berbaloi dengan kesan yang akan anda dapat setanding dengan harga yang dibayar.


♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases ♡

Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah

Facebook : NIRA NAZRI
Instagram : https://www.instagram.com/nira_shaklee_bachok/
Email : umizanaura@rocketmail.com
Call/Text/WhatsApp : 0129827229/0199582426


Sekiranya anda berada berdekatan dengan nira (Jelawat,Bachok,Kubang Kerian,Kota Bharu dan Wakaf Che Yeh) boleh buat temujanji dengan nira. Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia,Sabah,Sarawak dan Brunei. Konsultasi percuma akan di berikan dengan setiap pembelian Vitamin daripada nira 

Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016