Sunday, 22 November 2015

VIVIX SHAKLEE : Permintaan Yang Sangat Tinggi

Assalamualaikum dan Salam Sayang 


Hujan renyai-renyai kat luar. Anak pun baru bangun.. Sedap dorang tidur..Menggugat semangat ummi pepagi ni untuk join dorang tidur sekali..Hahaha..okay,tipu je.. Tak berapa elok tidur pada waktu pagi..sebab masa ni la rezeki nak masuk. 

Entri ni nak share pasal Vivix. Memang ramai yang amalkan Vivix Shaklee. Harganya sangat berbaloi dengan kesan yang akan kita dapat dan sangat banyak manfaat yang akan kita dapat jika amalkannya. 

Vivix ni kira all in one produk. Kalau nak amik Vivix je pun dah okay untuk kesihatan. Bagi yang susah sangat nak makan tablet..dengan alasan tablet besar lah..lekat kat tekak lah dan lain-lain lagi alasan yang dicipta..nira sangat syorkan minum Vivix ni. Alaaaa,bukan banyak pun nak kena minum. Cukup 1 sudu teh@makan setiap hari. Tapi pengambilannya harus bersesuaian dengan keadaan diri ye. Jadi,dapatkan konsultasi terbaik dari jurujual yang anda beli. Kalau beli dengan nira..In Sha Allah konsultasi terbaik akan di berikan. ;))

Okay,jom berbalik kepada Vivix. Apakah kebaikannya sampai ramai yang sanggup melaburkan untuk sebotol Vivix nih. Tapi,bulan ni alang-alang dah promosi..ramai je yang beli 2 botol terus! Kalau beli dua botol secara automatik dapat keahlian percuma dan next month dapat rebate cash! Ohyeahhh...

ANTARA KEISTIMEWAAN VIVIX SHAKLEE

Memperbaiki DNA. Setiap hari,tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan membantu melambatkan proses tersebut. Vivix sangat sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser,misalnya kimoterapi,bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

Memperbaiki Tenaga Sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan,semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

Membantu meningkatkan fungsi otak,kardiovaskular,imuniti dan sendi.Semakin kita tua,semakin kita rasa sakit situ,sakit sini dan ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan. 


KEBAIKAN VIVIX SHAKLEE

  • Menggalakkan penuaan yang sihat - awet muda dan anti-penuaan.
  • Membantu mengelakkan kanser - merencat sel kanser dari menjadi semakin serius.
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung - melindungi jantung.
  • Mengurangkan komplikasi diabetis/kencing manis.
  • Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi - melindungi saraf.
  • Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk -merawat azhemeir.
  • Membantu merawat penyakit parkinson.
  • Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar.
  • Meningkatkan sistem imun badan.
  • Menggalakkan kesihatan keseluruhan.

Ramuan Utama Vivix :

a. Polygonum Cuspidatum

- fungsinya adalah memperbaiki sel mati dan meningkatkan penghasilan sel hidup.

b. Anggur Muscadine

- anggur ini adalah anggur yang mempunyai kuasa anti-oksidan tertinggi di kalangan anggur-anggur didunia.(kuasa antioksidan 40 kali ganda dari anggur biasa)

- harga anggur ini jika dibeli US,harga 1 gugus anggur Muscadine ni adalah 70USD tau. Mahal tak? Vivix memang dah sangat murah kalau nak dicomparekan dengan harga anggur ni.

- Padahal yang paling diperlukan hanyalah kulit luarannya sahaja. Sebab kulit anggur ni terkandung Polifenol yang sangat tinggi. Polifenol ni merupakan agen pemangkin kepada Resvestrol untuk menjadi 10 kali ganda lebih hebat dari Resvestrol sahaja.

c. Eldeberi Eropah

d. Lobak Ungu

VIVIX MENJADI PERMINTAAN RAMAI!!






Tengoklah!! Permintaan Vivix sangat mengujakan. Maklumlah satu botol boleh membantu menyelesaikan masalah kesihatan. Ops! Bagi yang saje-saje nak minum Vivix pun sangat bagus. Di alukan ye.. Bukan mereka yang ada penyakit kronik je boleh ambil Vivix nih.. Alang-alang tengah promosi,jom dapatkan dua botol terus!! Call to order!

♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases ♡

♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah ♛❋

Facebook : NIRA NAZRI
Call/Text/WhatsApp : 0129827229/0199582426
Email : umizanaura@rocketmail.com

Sekiranya anda berada berdekatan dengan nira (Jelawat,Bachok,Kubang Kerian,Kota Bharu dan Wakaf Che Yeh) boleh buat temujanji dengan nira. Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia,Sabah,Sarawak dan Brunei. Konsultasi percuma akan di berikan dengan setiap pembelian Vitamin daripada nira 


Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016