Tuesday, 3 November 2015

Vitamin C Kegemaran Ramai

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Vitamin C jenama Shaklee menjadi pilihan ramai bagi mereka di luar sana. Kenapa?Salah satu faktornya adalah,ia merupakan antara Vitamin C yang sangat murah dan penyerapannya pengamal akan mendapat 100%. So,tak rugi jika melaburkan sedikit wang untuk sebotol Vitamin C Shaklee. 

Bukan tu je,sebotol Vitamin C Shaklee ada 180 biji dan mampu bertahan sehingga enam bulan. Woha! Betul jimat kan? Nira memang amat tekankan kepada gadis-gadis di luar sana untuk mengamalkan Vitamin C sebab ia merangsang kolagen dlam badan kita. Manusia tak boleh rangsang kolagen sendiri,hanya arnab sahaja yang dapat. Jadi,untuk mendapat kolagen yang cukup,kita perlu ambil daripada sumber lain seperti buah oren. Tapi,rasanya tak mampu kot nak makan buah oren yang banyak bagi memenuhi keperluan tubuh badan kita. 

So,alternatifnya,kita boleh telan Vitamin C Shaklee kerana 1 biji bersamaa dengan 7 setengah biji oren. Woha! Terbaik bukan?

pengedar shaklee bachok

Jom tengok secara ringkas kebaikan SUSTAINED RELEASE VITAMIN C by SHAKLEE :

��Merangsang pembentukan kolagen.
��Memperbaiki simpton pendarahan seperti gusi berdarah, lebam.
��Membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman.
��Membantu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah.
��Membantu meningkatkan sistem imun.
��Membantu memperbaiki masalah insomnia, stress.
��Membantu mengurangkan simpton flu dan selsema.
��Membantu mencerahkan kulit, melambatkan penuaan.
��Merangsang pengeluaran T-Cells untuk membantu melawan kanser.
��Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang baik.


Dapatkan sebotol untuk anda hari ini juga!

♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah ♛❋

Facebook : NIRA NAZRI
Call/Text/WhatsApp : 0129827229/0199582426
Email : umizanaura@rocketmail.com

♛❋♛❋♛❋♛❋♛❋

Sekiranya anda berada berdekatan dengan nira (Jelawat,Bachok,Kubang Kerian,Kota Bharu dan Wakaf Che Yeh) boleh buat temujanji dengan nira. Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia,Sabah,Sarawak dan Brunei. Konsultasi percuma akan di berikan dengan setiap pembelian Vitamin daripada nira 

♛❋♛❋♛❋♛❋♛❋


0 comments: