Sunday, 11 October 2015

Vitamin Untuk Pelajar

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Pelajar universiti dan kolej sekarang ni ramai yang lesu dan letih. Banyak esainment nak disiapkan, makan yang tak teratur, tidur lewat malam dan kerap stress. Salah satu faktor keadaan ini berlaku adalah Kekurangan nutrien dan vitamin!

Macamana nak cukup vitamin, makan pun ala kadar aje. Nak jimat bajet, dan kadang-kadang tak cukup nak makan. Makan maggie adalah lumrah biasa oleh pelajar. Jimat dan cara paling cepat untuk kenyang, walaupun sebenarnya makanan itu cukup tidak bagus untuk otak. Stress dengan tugasan juga adalah normal. Tak cukup tidur juga salah satu punca stress. Otak juga sukar berfungsi dengan baik untuk mengingat dan memproses maklumat.

Sebagai pelajar, vitamin sangat penting untuk kekalkan tenaga dan bagi otak berfungsi dengan baik. Bila keperluan ni dah cukup,takdelah asyik migrain dan tak sihat aje.


Apa yang nira syorkan dengan produk shaklee? Tentunya VITALEA,B COMPLEX dan juga OMEGA GUARD

shaklee bachok..pengedar aktif..


Vitalea.
Seorang pelajar selalu makan tak tentu dan banyak skip nutrien penting dalam makanan seimbang. Maka, banyak vitamin dan mineral yang diperlukan untuk badan selalu tak cukup. Vitalea bantu pelajar cukupkan semua nutrien penting dalam badan. Vitalea ada 28 vitamin dan mineral yang diperlukan untuk badan. 2 tablet sehari sudah cukup untuk mengembalikan tenaga kerana Vitalea adalah multivitamin yang mengandungi iron yang bantu lancarkan edaran darah. Bila edaran darah lancar, kita akan jadi lebih cergas dan sihat.

B complex.
Bcompleks bantu tukarkan makanan yang dimakan kepada tenaga. Jadi, ia akan bantu kurangkan rasa mengantuk setelah makan. Mata yang kuyu akan kembali segar. Selain itu, ia boleh kawal fungsi saraf dalam badan dan kurangkan stress. 


Omega Guard
Omega Guard adalah sejenis minyak ikan terbaik yang boleh bantu mencerdaskan otak dan membuatkan pelajar lebih fokus. Menurut satu sumber dari learningfundamental.com.au, 40% daripada pelajar yang ambil omega 3, menunjukkan peningkatan mendadak dalam pembelajaran, membaca, mengeja dan tingkah laku.

♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡

♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah ♛❋

Facebook : NIRA NAZRI
Call/Text/WhatsApp : 0129827229/0199582426
Email : umizanaura@rocketmail.com

♛❋♛❋♛❋♛❋♛❋

Sekiranya anda berada berdekatan dengan nira (Jelawat,Bachok,Kubang Kerian,Kota Bharu dan Wakaf Che Yeh) boleh buat temujanji dengan nira. Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia,Sabah,Sarawak dan Brunei. Konsultasi percuma akan di berikan dengan setiap pembelian Vitamin daripada nira 

♛❋♛❋♛❋♛❋♛❋

0 comments: